banner388

Emniyet müdürlerinin yerleri değişiyor!

İçişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunmaya hazırlandığı İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde sona gelindi. İddiaya göre kararname ile birlikte Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un da görev yeri değişecek.

Emniyet müdürlerinin yerleri değişiyor!

İçişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunmaya hazırlandığı İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde sona gelindi. İddiaya göre kararname ile birlikte Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un da görev yeri değişecek.

03 Ağustos 2018 Cuma 22:25
Emniyet müdürlerinin yerleri değişiyor!

Yeni hükümet sistemindeki 'İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi' İçişleri Bakanlığının teklifiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanacak. Hazırlıkların devam ettiği kararname ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

İddiaya göre yayınlanacak olan kararname ile birlikte 40 ilin emniyet müdürleri değişecek. Listede Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un da adı yer alıyor. Memurlar.net'in haberine göre Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirileceği konuşuluyor.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'ın, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin, Van İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ın, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve Muş İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın da Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanacağı belirtiliyor.

Ayrıca Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in, İstanbul'a yakın bir ilin emniyet müdürlüğüne, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un da Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirileceği konuşuluyor. Hali hazırdaki Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in ise Çanakkale'ye veya Trakya'daki bir başka ile atanabileceği kaydediliyor.

SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ İSİM

Polis Başmüfettişi Burhan Akçay, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'na Polis Başmüfettişi Ogün Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Ahmet Selçuk Okumuş, Sivas Polis Meslek ve Yabancı Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne tayin ediliyor. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndaki başarılı çalışmaları ile bilinen İstihbarat Daire Başkanı Akın Zaimoğlu'nun ise görevine devam edeceği belirtiliyor.

'PERSONEL DAİRE'YE TECRÜBELİ İSİM

Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Sevil, Personel Daire Başkanlığı'na atanacağı konuşuluyor. Metin Sevil göreve geldikten sonra Personel Daire Başkanlığı'nın; bağlı şubeleri Atama Şube Müdürlüğü, Kadro Şube Müdürlüğü, Kıdem-Sicil Şube Müdürlüğü ve Soruşturma Şube Müdürlüğü personeli dahil yeniden yapılandıracağı belirtiliyor. Metin Sevil, 2013 yılında Polis Akademisi Başkanlığı'nda görev yapmıştı. 2014 yılında da Personel Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 1965 Manisa doğumlu Sevil, 2015 yılında atandığı Trabzon Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini halen sürdürüyor.

KIRK İLİN MÜDÜRÜ DEĞİŞECEK

Kulislerden yansıyan diğer bilgilere göre il emniyet müdürleri kararnamesinden önce İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları belirlenecek. Daha sonra valiler kararnamesi yayımlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmini vermek istemeyen okuyucu 2018-08-03 23:29:42

Gelsin Samsun'da ki vakalar belki azalır . Son dönemde oldukça artış gösterdi

Avatar
MUSTAFA 2018-08-04 01:46:46

TURAN AKSOY UN MERSİN İL EMNIYET MÜDURLUGUNE ISMI GEÇİYO

Avatar
MURAT 2018-09-11 23:26:59

Turan Aksoy müdürün ismi Terörle mücadele daire başkanlığınada geçiyo

Avatar
Hasan 2018-09-16 17:51:57

Turan Aksoy gibi değerli bir müdürü Diyarbakır Şanlıurfa Gaziantep gibi yerlere verilsinki buradaki terör asayis olaylari azalsin Sivas halkı kendisinden çok memnundu buralarada huzur getireceğinden şüphemiz yoktur

Avatar
Sadık Enineboyuna görür 2018-09-17 19:13:56

Kararname 24 28 eylül veya 01 05 ekim haftası çıkar .ne desek boş.42 43 emniyet müdürü 58 60 vali değişecek diye yazılıp söylenip duruyor. Bence sayın devlet başka imiz 1960 ve daha yasli vali ve emniyet müdürleri yerine 1965 1970 1974 arası doğumlu vali ve emniyet müdürleri ile 2020 so nuna kadar bir plan dahilinde çalışıp terörü minimize etmeyi hedeflemeli.

Avatar
taner. 2018-09-27 18:31:41

BIR.SEHIT.YAKINI.OLARAK.YURSN.AKSOY.BEY.GIBI.TECRUBELİ.VEDE.DENEYİMLİ.BIRININ.DAHA.GÜZEL.YERE.GELMESINI.BEKLIYORUZ.

Avatar
Sinop Eşrafı 2018-09-16 00:15:20

Sayın Müdürümüz Ercan DAGDEVİREN'in Konya, Bursa,Aydın,Denizli,Kocaeli veya Eskişehir Emniyet Müdürlüklerinden birine gideceği ve Kararnamelerinde 25 26 27 veya 28 Eylül gibi açıklanacağı kulislerde iyice dillendirilmeye.Emniyet Müdürümüz Çalışkan,Güvenilir,Sağlam karakterli,Mesleğine aşık, Devletci, Milli ve Manevi değerlerini yasayan, Ahlaki seciyesi yuksek emsalleri arasında temayüz etmiş, kurumlarla diyalogları üst düzeyde iyi çok sevilen bir yöneticidir.Sayın Başkanımızın ve Saygıdeğer bakanımızın müdürümüzü büyükşehir statüsündeki illerden birinde emniyet müdürü olarak değerlendireceğini umuyoruz.Vatanını, milletini ve mesleğini seven ve halkın devlete olan bağını güçlendiren, takdire sayan isler yapan,yılmadan yorulmadan çalışma azim ve kararlılığı içerisinde olan bu tur yöneticilerin büyük şehirlerde ve kritik görevlerde değerlendirmesi ülke ve millet adına büyük bir kazanım olacaktır.Allah Müdürümüzün gönlüne göre bir görev yerine gitmesi yönünde.Yola ve bahtı açık olsun

Avatar
Takipçi vatandaş 2018-10-06 22:28:15

Valiler 10 11 12 veya 15 19 ekim 2018 haftası, Emniyet Müdürleri de 24 25 26 27 ekim 30 31 ekim 01 02 kasım 2018 gibi artık belli olsun ki kararname beklemekten işlerini artık tam anlamıyla yapmaya başlasın ilgililer.
VALİLİKTE 2017 VE ÖNCESİ ATANANLAR İLE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE 2016 VE ÖNCESİ ATANANLARIN HEPSİNİN GÖREV YERLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ UYGUN VE FAYFALI OLACAKTIR.TEPTİLİ MEKANDA FERAHLIK VARDIR.