banner388

Emine Erdoğan Samsun’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Samsun’a geliyor

Emine Erdoğan Samsun’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Samsun’a geliyor

28 Nisan 2017 Cuma 17:22
Emine Erdoğan Samsun’a geliyor

Samsun Haber - Canik Belediyesi Dış İlişkiler Birimi yetkilileri İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu ve İnsani Yardım Vakfı tarafından organize edilen Spor Kültür şenliğine katıldı.

Proje hakkında bilgilendirildi

Şenliğe katılanlar arasında yetim çocuklar için kurulmuş olan Toplumsal Gelişim Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kurucusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’da etkinlikte yer aldı. Etkinlikte Canik Belediyesince oluşturulan ‘’Kardeş Topraklarda Ensar Eli’’ hakkında bilgilendirilen Emine Erdoğan, projeyi çok beğendiğini ifade ederek kendisine hediye edilen kitabı ve organik bebek atölyesinde yabancı misafirler tarafından üretilen bebeği de kabul etti.

Emine Erdoğan Canik’e geliyor

Canik Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan etkilendiğini belirten Emine Erdoğan, projeyi de beğendiğini söyleyerek Canik ilçesinde düzenlenecek olan ‘’Kardeş Topraklarda Ensar Eli’’ projesi çerçevesinde de programa katılma sözü verdi.
 

Son Güncelleme: 28.04.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.