banner388
banner390
banner410
banner408

Emeklilikte yeni düzenleme

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından duyruldu. İşte emeklilikte yeni düzenleme:

banner269

Emeklilikte yeni düzenleme

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından duyruldu. İşte emeklilikte yeni düzenleme:

14 Şubat 2020 Cuma 18:52
Emeklilikte yeni düzenleme


Emeklilikte yeni düzenleme geliyor. Bu düzenleme Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kamu kurumlarına bildirildi. SGK tarafından gönderilen yazıyla birlikte emekli işlemlerinde posta işlemi tamamen kaldırılmış oldu. Buna göre emekli onayları artık elektronik ortamda yapılacak.

İŞLEMLER ARTIK ELEKTRONİK ORTAMDA OLACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu, emeklilik onaylarını kamu kurumlarına elektronik ortamda bildirecek. Emeklilik işlemlerinde posta işlemleri bütünüyle kaldırıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan duyuruda, bazı kurumların emeklilik evraklarını HİTAP üzerinden gönderdikten sonra KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) veya posta yoluyla fiziki olarakta ayrıca gönderdikleri fark edilmiştir.

Bu kapsamda, Sosyal Güvenlik emekli onaylarının HİTAP üzerinden gönderilmesi yeterli olacak. Kurum tarafından emekli işlemleri sonuçlandırılan memurların, bugüne kadar posta yolu ile gönderdikleri emekli onayına dair kurum mektuplarının artık HİTAP üzerinden ilgili idarelere iletileceğini belirtti.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan bu açıklama sonrasında, emeklilik işlemlerinde posta işlemleri bütünüyle kaldırıldı.

Kaynak: Kamu İlanları

Son Güncelleme: 14.02.2020 18:54
Anahtar Kelimeler:
SamsunEmekliSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cıhan 2020-02-15 09:03:40

eyt nerde ey yetkılıler

Avatar
Çetin yücel 2020-02-15 16:15:52

28 ocakta ilişiğimi kestim ogünden beri haber yok

Avatar
vergi 2020-02-15 16:41:52

emekli maaşı bağlama oranını 65 den 45 e düşürdünüz de peki neden hala işçiden yüksek vergi kesiyorsunuz. ne anlamı kaldı benim diğer çalışanlardan 3-4 kat vergi vermemin. eşitleyin vergileri madem maaşı düşürüyorsun.