banner388

Emekli öğretmeni dolandırdılar

Samsun'da emekli öğretmenin 258 bin lirasını alıp dolandırdılar

Emekli öğretmeni dolandırdılar

Samsun'da emekli öğretmenin 258 bin lirasını alıp dolandırdılar

31 Ocak 2020 Cuma 22:08
Emekli öğretmeni dolandırdılar

Samsun'da bir emekli kadın öğretmeni arayarak, kendilerini polis olarak tanıtıp, "FETÖ banka hesaplarınızı çaldı. Paraları garantiye almamız lazım" diyerek 258 bin tl yi alıp kaçtılar.

PARKTA BULUŞUP PARASINI ALDILAR

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde meydana geldi. Bankada parası olup olmadığını sordukları Fatma D.'nin 2 ayrı bankada bulunan hesabındaki toplam 258 bin lira parayı çektiren dolandırıcılar, parayı bir poşet içine koyup uzaklaştılar.
Daha sonra kadının bankada 20 bin Euro parasının daha olduğunu öğrenen dolandırıcılar, kadını tekrar dolandırmak için buluşmak istediler. Dolandırıldığını anlayan kadın polise gidince, dolandırıcılar yakayı ele verdiler.
Polis olayla ilgili Barış D., Meliha G., Halil A., Halil A. ve Burak D.'yi gözaltına aldı.5 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Mahkeme tutuklu olan Barış D., Halil A. ile tutuksuz olan Meliha G. ve Halil A.'yı "dolandırıcılık" suçundan 7 yıl altışar ay hapis cezasına çarptırırken, tutuksuz yargılanan Burak D.'nin ise beraatine karar verdi. Halil A. ile Barış D.'nin tahliyelerine karar verildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan pembe 2020-01-31 23:10:53

3 ay sonra çıkarlar. yaşasın türk adaleti

Avatar
TURAN 2020-02-01 01:38:38

Yahu sabah akşam uyarı yapılıyor hala nasıl kanıyorlar inanılacak gibi değil