banner388

ELVİNDER’den anlamlı etkinlik

ELVİNDER Derneği kapsamında Meşe Tesislerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı çocuklar ve daha önce büyük etkinliklere katılmamış kadınlar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

ELVİNDER’den anlamlı etkinlik

ELVİNDER Derneği kapsamında Meşe Tesislerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı çocuklar ve daha önce büyük etkinliklere katılmamış kadınlar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 18:41
Samsun Haber - ELVİNDER Derneği kapsamında Meşe Tesislerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı çocuklar ve daha önce büyük etkinliklere katılmamış kadınlara özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan ELVİNDER Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy bugün tamamen kadınlara ve çocuklara özel bir gün olduğunu ve onları sosyal yaşama daha da yakın hale getirmek istediklerini ifade etti. Etkinlikte oyun havaları, halk oyunları oynanarak kadınlar güzel ve özel bir gün geçirdiler. Şiir dinletileri sonunda oyun havaları ile etkinlik sona erdi.

“Böyle günlere hiç gelemeyen kadınlarımız var”

Devlet destekli projeler yürüttüklerini söyleyen ELVİNDER Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy, “Bugün de olduğu gibi ELVİNDER olarak her yıl yeni sezona bir etkinlikle başlıyoruz. Sadece kendimize ve ailemize değil yaşadığımız topluma da borçlu olduğumuzu ve bu gönüllülükle neler yapabileceğimizi anlatıyoruz. Devlet destekli projelerle İç İşleri Bakanlığımızla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla ve Adalet Bakanlığımızla birlikte projeler yürütüyoruz. Bugün etkinliğimize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal Bakanlığına bağlı özel çocuklarımız, destek biriminden kızlarımız var. Mahallelerin içinde tespit ettiğimiz böyle günlere hiç gelemeyen kadınlarımız var. Biz bütün yaptığımız çalışmaların yarısı kadınlarımızı konuk ederek geçiriyoruz. Bugün de dahil olmak üzere yaptığımız tüm çalışmaları gönüllülük esasında yapıyoruz. Geri kalan gelirlerle de okuttuğumuz çocuklara, okul kütüphanelerine ya da yapacağımız etkinliklerdeki saha çalışmalarındaki masraflarda kullanıyoruz. ELVİNDER’de herkes taşın altına elini koyuyor. Kimin kapısını çalsak elimiz boş dönmüyoruz” diye konuştu.
Haber: Müberra TAŞÇI/Gökhan ALTANSOY
Son Güncelleme: 09.09.2018 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.