banner388

Elif Coşkun Bilgin: Denizlerin altından tüneller yaptık

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin, 16 yıl boyunca büyük yatırımların hayata geçirildiğini ve geçirilmeye de devam edeceğini belirtti.

Elif Coşkun Bilgin: Denizlerin altından tüneller yaptık

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin, 16 yıl boyunca büyük yatırımların hayata geçirildiğini ve geçirilmeye de devam edeceğini belirtti.

13 Haziran 2018 Çarşamba 18:01
Elif Coşkun Bilgin: Denizlerin altından tüneller yaptık

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ile birlikte İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi’nde Pazar yerlerini ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Bilgin, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Milletvekili Adayı Bilgin yaptığı açıklamada "İstikrar için yine yaparsa AK Parti yapar, çalışırsa yine AK Parti çalışır. Şu an da bütün dünyanın gözü Türkiye’de. Bir oyun bile önemi var. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti'nin 16 senedir yaptıkları ortada. Cumhurbaşkanımızın yaptıkları meydanda. Onun için sayın Cumhurbaşkanımıza hep beraber güç vermeliyiz. Biz inanıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle sandıklardan büyük bir oy çoğunluğu ve güçlü bir meclis desteğiyle ile çıkacak" dedi. 

Bir çok büyük yatırımın hayata geçirildiğini ifade eden Bilgin, "Denizlerin altından tüneller, demiryolları, Marmaraylar, Avrasya Tünelleri, dünyanın en büyük ikinci havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı trenler, savunma sanayi, kendi silahımız, tankımız, İHA'mızı yaptık. Hastanelerimiz modernize oldu ve şehir hastanelerimiz kuruluyor. Dağları delerek tünellerle insanlar birbirine kavuştu. 16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye adeta devrim yaşatmıştır. Yapılan bu hizmetlerin devamı ve Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için 24 Haziran çok önemli bir virajdır" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-06-13 18:14:56

Yalan söylerken ALLAH dan korkmuyorsun ya ne diyeyim yerli silah tank iha hepsi palavra evet montaj yapıyorsunuz fakat parçaların tamamı yurt dışından

Avatar
Cemal 2018-06-13 18:14:57

Parasını ödedikten sonra ne hizmeti? O gezdiğiniz pazaryerindeki pahalılığa bir bakın 4-5 liradan aşağıya hiçbirşey yok neredeyse. Ben şimdi parasını verip aldığım şeyden hizmet mi almış oluyorum. Hizmet dediğin ya bedava olur ya da sembolik bir ücretle olur. Bu ülkede asgari ücret günlük 54 lira, 3.köprü geçiş ücreti 114 lira bu mudur hizmet. İnsanları aldatmaktan ve kandırmaktan vazgeçin artık. Bıktık.

Avatar
dede 2018-06-14 10:32:13

lan düşün miletin yakasından yalancılar. nerdeymiş tank fabrikan?
yere inemeyen yerli uçağınız nerde? yerli araba diye verdiğiniz 40 milyon euro ne oldu?
daha neler neler de neyse

Avatar
samsunlu 2018-06-14 13:50:28

Açız kardeşim işsizim 2 senedir ne yatırımı kandırmayın milleti