banner388

Ekmek teknesi gözlerinin önünde küle döndü

Samsun’da meydana gelen yangında uzun yol taşımacılığı için kullanılan tır alevlere teslim oldu. 

Ekmek teknesi gözlerinin önünde küle döndü

Samsun’da meydana gelen yangında uzun yol taşımacılığı için kullanılan tır alevlere teslim oldu. 

24 Ağustos 2017 Perşembe 20:13
Ekmek teknesi gözlerinin önünde küle döndü

Samsun Haber- Samsun İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’nde bulunan tır garajında meydana gelen olayda, park halindeki tır bira anda ateş topuna döndü. Alevlere teslim olan tır kullanılamaz hale geldi. 

Elde edilen bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun’a dönen 50 yaşındaki tır şoförü Turgay Özdemir, tırını tır garajına getirdi. Burada iş olup olmadığını sordu. Ardından evine dönmek için hazırlana Özdemir, bir anda karşısında gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı. Park halindeki tır bir anda alev topuna dönmüştü. Çevredekilerin yardımı ile söndürülmeye çalışılsa da başarılı olunamadı. İtfaiye ekiplerinin olaya müdahale etmesi güçlük ile söndürülen tır kullanılamaz hale geldi. 

Ekmek tekmesi gözlerinin önünde kule dönen Turgay Özdemir: “Bu tır benim tek mal varlığımdı. Geçimimi bununla sağlıyordum” dediği öğrenildi. 
Söndürülen tırı soğutma işlemleri yapılan tır kullanılamaz hale geldi. Yetkililer yangının sebebini araştırıyor. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-08-24 20:49:12

ALLAH KORUSUN DİRİ DİRİ YANICAZ BİR GÜN.iki işyerine yaptırılan sacdan bacalardan yangın çıktı itfaiye raporu var şifaende binanın üzerindesiniz dedi,bodrumlarımız kırılarak 30 mt yaty gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ıışıklandırmasından 5 kat çıkan çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takılı bina içi şantiye gibi gür ür yağ kokusu ayrı,3 yıldır yangın nöbetindeyiz odalar iptal %99 imza versede sakinler yasal değilken sıfır imzayla ADALET İSTİYORUZ 22 HANE