banner388

Ekmek bıçaklı saldırı 1 yaralı

Samsun'da bir şahıs  “Siz beni tanıyor musunuz?”  diyerek ekmek bıçağıyla gruba saldırdı. Olayda 1 yaralı var.

Ekmek bıçaklı saldırı 1 yaralı

Samsun'da bir şahıs  “Siz beni tanıyor musunuz?”  diyerek ekmek bıçağıyla gruba saldırdı. Olayda 1 yaralı var.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 21:47
Ekmek bıçaklı saldırı 1 yaralı

Olay, İlkadım ilçesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yan tarafında bulunan alanda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 arkadaş boş alanda otururken yanlarına gelen Hakan adlı şahıs, “Siz beni tanıyor musunuz?” deyip elindeki ekmek bıçağıyla gruba saldırdı. Olayda Türkmenistan uyruklu A.R.S.A. (17) burnundan ve kolundan yaralanırken, saldırgan kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci Gazi Devlet Hastanesine götürdü. Diğer şahıslar ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 “Arkadaşlarla otururken geldi bize saldırdı"


Olay anını anlatan yaralı genç, “Arkadaşlarla otururken geldi bize saldırdı. Sadece bana değil, diğer arkadaşlarıma da saldırdı. Saldırganı tanımıyorum. Yanımıza geldi, hemen vurdu. ‘Siz beni tanıyor musunuz?’ dedi. ‘Ben bir şey yapmadım’ dedim. Ama vurmaya devam etti" şeklinde konuştu. 
Yaralı gencin arkadaşı ise, “Yanımıza geldi çıkardı bıçağı. ‘Abi yapma’ dedim. ‘Çök yere’ dedi. Diğer arkadaşlarım kaçtı. Bize saldırdığı bıçak ekmek bıçağıydı” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burak 2019-07-30 09:58:03

elif hanım; he ben mültecilere sallıyorum ozellikle ırak mültecilerine Dİkkat edin BUnlar göçmen değil mülteci.! ve Senden Daha rahat takılıyorlar memlekette Belki senin aklı selimin bunu idrak edemiyor olabilir ama Şuna emin ol Bunlar bana değil yarın ilk sana salça olacaklar sağlıcakla kal inşAllah

Misafir Avatar
aylin 2019-08-01 03:57:33 @burak

sus lan

Beğenmedim! (0)
Avatar
samsun_55 2019-07-30 08:29:43

suriyelileri koruyan kollayan onlara laf söyletmeyip toz kondurmayan kişiler çok seviyorsanız,acıyorsanız evinizi açın kardeş kardeş hep birlikte yaşarsınız.

Avatar
Elif 2019-07-29 22:38:53

Her fırsatta Suriyelilere saydiranlar yorumlarınızı bekliyoruz....

Misafir Avatar
2019-07-30 08:43:48 @Elif

Her kesimin kötüsü var. Ama maksat burda bahane etmek değil suriyeleleri İSTEMEMEK! ki artık kimse istemiyor. Senin gibi sayılı olanlar hariç.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
burakk 2019-07-29 23:55:13 @Elif

Suriyeli misin ? Sen niye bu kadar dertlendin

Beğenmedim! (0)