banner388

Eğitime iz bırakan öğretmenlere ödül

Samsun'da eğitim- öğretim hayatına iz bırakan öğretmenlere ödül verildi.

Eğitime iz bırakan öğretmenlere ödül

Samsun'da eğitim- öğretim hayatına iz bırakan öğretmenlere ödül verildi.

22 Kasım 2017 Çarşamba 09:20
Eğitime iz bırakan öğretmenlere ödül

Samsun haber - Samsun'da Anadolu Lisesi tarafından 3 yıldır yürütülen proje 9. sınıf öğrencileri, eğitim öğretim hayatları boyunca iz bırkan öğretmenlerini seçti. 137 öğrenci tarafından 78 yıldız öğretmen belirlenerek ödüle layık görüldü. Programa katılan 39 öğretmene ise belgeleri verilirken çeşitli nedenlerle gelemeyen öğretmenlere belgeleri gönderilecek.

"ÖĞRETMENLER NİTELİKLİ İNSANLARDIR"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, yaptığı açıklamada, "Nasıl ki öğrenciler bir toplumun geleceği ise öğretmenler de öğrencileri geleceğe hazırlayan nitelikli insanlardır” dedi.

"SEVİLMEDEN YAPILMAZ"

Kaymakam Ali Fuat Türkel de, ”Bizim hayatımızda eğitimin ve eğitimin içerisindeki öğretmenin yeri hiç yadsınamaz ve inkar edilemez. Öğretmenlerimiz Anadolu'nun her yerinde gittikleri yerde çok güzel çalışmalar yaparak büyük fedakarlıklarda bulunuyorlar. Onun için öğretmenlik mesleği sevilmeden yapılacak bir meslek değildir. Öğretmenlik çok önemli olduğu kadar kutsal ve fedakarlık isteyen bir meslektir" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.