banner388
banner390
banner410
banner408

Ebedi Lider Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun gerçekleştirdiği "Sevdiği Şarkılarla Atatürk" konseriyle Ebedi Lider anıldı.

banner269

Ebedi Lider Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun gerçekleştirdiği "Sevdiği Şarkılarla Atatürk" konseriyle Ebedi Lider anıldı.

10 Kasım 2019 Pazar 18:45
Ebedi Lider Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Sevdiği Şarkılarla Atatürk" konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir gün yaşattı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle sanatseverlerle buluşan 'Sevdiği Şarkılarla Atatürk' konserinde görkemli bir konsere imza atan Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Volkan Sağlam'ın şefliğinde Atatürk'ün sevdiği şarkıları ve türküleri söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşen unutulmaz konsere Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Konserde, koronun ricası üzerine Başkan Deveci de final şarkılarında koroya katılarak Atatürk'ün sevdiği şarkılara eşlik etti.

"Lider ve vatansever Atatürk"

Koronun ricası üzerine final şarkılarını sahnede sanatçılarla beraber söyleyen Başkan Deveci, Atakum'da sanatın varlığının önemli bir güç olduğunu belirtti. Başkan Deveci; “Türklerin atası, seven, ağlayan, dünyanın en yürekli askeri, son yüz yılın liderinin aramızdan ayrılışının 81. yılı. O'nun sevdiği şarkıları söyledik. Biz de onunla ağlıyoruz. Atatürk, aşık olan, seven; insan Atatürk. Lider ve vatansever Atatürk. Zaten bu kavramlar bir insanda bütünleşebilirse, aşık olabilen insan ortaya çıkar. O da Atatürk işte. Volkan Sağlam, uzun süredir bu koroya emek veriyor. Bu koroda genç de var, 1970 doğumlu genç de var. Bu koro, Atakum'u en iyi temsil eden korolardan bir tanesi. Hepinizi kutluyorum. Atakum şarkılarla ve sanatla dolsun istiyoruz. Atakum'un önümüzdeki yıllarda sanatın her türlüsü en güzel şekilde temsil edilecek. Kentimiz, sanat ve kültür kenti olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.