banner388

Dünyaca ünlü isimler Samsun'a geliyor

Samsun'da 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Kapıkayafest'e dünyaca ünlü sporcular katılacak.

Dünyaca ünlü isimler Samsun'a geliyor

Samsun'da 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Kapıkayafest'e dünyaca ünlü sporcular katılacak.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 11:56
Dünyaca ünlü isimler Samsun'a geliyor

Samsun'un Bafra ilçesinde 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Kapıkayafest'e dünyaca ünlü profesyonel akrobatik yamaç paraşütü pilotları da katılacak.

Samsun Valiliği’nin himayelerinde, Bafra Kaymakamlığı’nın destekleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediye tarafından düzenlenen Kapıkayafest, Almanya, Fransa, İspanya, İran, İtalya ve Birleşik Krallık gibi birçok ülkeden gelecek olan 17 sporcuyu ağırlayacak. 

Dünyaca ünlü profesyonel akrobatik yamaç paraşütü pilotları Bafra Kapıkaya’da nefes kesen gösteriler düzenleyecekler. Aynı zamanda isteyen ziyeretçiler tandem paraşütçüleri eşliğinde uçmayı deneyebilecek. 

Gelecek olan sporcuların isimleri şekilde: Lee Tryhorn, İngiltere’de Serbest Uçuş Okulu olan Freeflightacademy sahibi, deneyimli bir Tandem pilotu ve SIV (uçuşta güvenlik) eğitmeni, Acro Takımı Pilotu Danıel Taylor İngiltere, BDG paraşüt markasının resmi pilotları Slovenya’lı Tomaz Bavdaz ve Almanya’dan Schmıdt Joerg, Acro Pilotu Nıco Callıarı-İtalya, Acro Pilotu Josebamr Izaguır Renosellas -İspanya, Acro Pilotu Renan Eduardo Andresmorales -İspanya, Acro Pilotu Juanluıs Moralesa Costa-İspanya, Acro Pilotu Vıctor Rodrıguezcastellano-İspanya, Acro Pilotu Fornasıer Axel- Fransa, Acro Pilotu Davıd Zussy-Fransa, Acro Pilotu Chrıstıan Klose- Almanya, Acro Pilotu Mohammad Salımıan İran , Mahmoud Lashgarı İran, Acro Pilotu Yeray Gonzalez İspanya, Artun Bayrak (Artoosh Ghafourian) ve Akif Emre Gürer GIN Gliders‘in acro takımı pilotları, THK Yeni Mahalle Havacılık Kulübü’den Cemal Fatih Ergenekon. 

II.Uluslararası Kapıkayafest Doğa Sporları ve Kültür Festivali, spora ilgi duyan bireylerin tanıklık edebileceği ve deneme fırsatı bulabilecekleri bir ayrıcalığı gerçekleştirecek. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgilere www.kapikayafest.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra 2018-07-19 12:08:26

Harikaymişş