banner388

Dünya şampiyonuna Samsun’da coşkulu karşılama

Samsunlu Dünya Şampiyonuna Muhammed Furkan Dursun’a memleketi Havza’da konvoylu karşılama düzenlendi. 

Dünya şampiyonuna Samsun’da coşkulu karşılama

Samsunlu Dünya Şampiyonuna Muhammed Furkan Dursun’a memleketi Havza’da konvoylu karşılama düzenlendi. 

08 Eylül 2017 Cuma 19:24
Dünya şampiyonuna Samsun’da coşkulu karşılama

Samsun Haber Yunanistan’ın Atına kentinde düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Samsunlu Muhammed Furkan Dursun memleketi olan Havza’ya döndü. Muhammed Furkan Dursun için memleketinde coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi. 

Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda Rus rakibi Evloev'i 5-3 yenerek dünya şampiyonu olan Muhammed Furkan Dursun Havza ilçe girişinde konvoylar ile karşılandı. Dursun konvoylar eşliğinde ilçeyi gezdi. Ardından belediye binası önünde protokol ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Muhammed Furkan Dursun, Havza’yı ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettiğine inandığını söyledi.  Dursun: "Kusura bakmayın Yunanistan'da İstiklal Marşını bağırarak okuduğum için bugün sesim biraz kısıldı. Ben Havza doğumluyum burada güreşe başladım. Cafer Uzun hocamın sayesinde, buradan İstanbul'a geçmemiz gerekiyordu. Orada güreş hayatıma devam ettim, çok şükür ki dünya şampiyonu oldum. Havzayı ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Farklı memleketlerde bayrağımızı göklere en tepeye çektiğim için çok mutluyum. Bayrağımızı göklere çektikten sonra rakiplerimizin gözlerindeki hırsı görünce zaten insan çok mutlu oluyor. Hepinize teşekkür ediyorum beni karşıladığınız için, hepinizden Allah Razı olsun" dedi.

Karşılamaya, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların adından, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve İlçe Spor Müdürü Cafer Uzun tarafından şampiyon Muhammed Furkan Dursun’a hediyeler taktim edildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-09-08 21:53:57

Allah sırtını yere getirmesin evladım,seni korusun kollasın nazarlardan esirgesin aminnn