banner388

Düğünde çıkan kavga ile ilgili flaş iddia!

Samsun'da bir düğünde takı anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada gelin ve damat ile birlikte 12 kişi yaralanmıştı. Damat Bilgin Akhan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Düğünde çıkan kavga ile ilgili flaş iddia!

Samsun'da bir düğünde takı anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada gelin ve damat ile birlikte 12 kişi yaralanmıştı. Damat Bilgin Akhan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:30
Düğünde çıkan kavga ile ilgili flaş iddia!

Samsun Haber - Samsun'da düğünde takılan takılar nedeniyle çıkan kavga sonrasında 11 kişi ile birlikte gelin yaralanmıştı. Kız tarafı tarafından dövüldüğünü iddia eden damat Bilgin Akhan, "Bunlar daha önce de 4 kişiye böyle yapmışlar. Bunlar gasp peşindeler. Onlara verdiğim 5 bin lira 'süt parası' ile 15 bin lira değerindeki takıları almadan kesinlikle boşanmayacağım" açıklamalarında bulundu.


Edinilen bilgiye göre İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde meydana gelen olayda sanayide çalışan işçi Bilgin Akhan ve Duru Akhan 15 gün önce tanışıp evlenmeye karar verdiler. İddiaya göre erkek tarafı, kız tarafına 5 bin lira 'süt parası', 3 altın bilezik, 2 altın yüzük, 1 kolye ve 2 küpe sözü verdi. Dün, Bilgin Akhan'ın evlerinin üst katında düğün töreni yapıldı.


Düğündeki takı töreni esnasında iki aile arasında anlaşmazlık çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrasında gelin ve damatla birlikte 12 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.


Damat Bilgin Akhan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kızla 15 gün önce bir vesileyle tanıştım. Düğün yapmaya karar verdik. 5 bin lira 'süt parası', 3 bilezik, 2 yüzük 1 kolye ,1 saat ve 2 küpe anlaşmamız vardı. Kızı istemeye giderken 1 yüzük, 2 küpe 1 saat taktık. Düğün gününe karar verdik. 17'sinde resmi nikah yaptık. Kına gecesi, sandalye meselesinden olay çıktı. Kızla ayrılma safhasına geldik. Biz evden ayrıldık, kız tarafı kendi arasında kınayı yaptı. Düğün günü gelini evinden alıp geldik. Takı merasimi başladı. Erkek tarafı olarak takılarımızı taktık. Kız tarafı takıya geldi. Babası para verdi annesi hiç birşey vermedi. Ağabeyi, kıza 'Herşey anlaştığımız gibi olacak' dedi. Takıların kendilerinde kalacaklarını söyleyince kavga çıktı. Bunlar dolandırıcılık peşindeymiş. Bizden hariç 4 sefer daha bunu yapmışlar. Bundan sonra birleşme şansım yok. 5 bin lira 'süt parası' ve 15 bin liralık takılarım var bunları almadan kendisi boşanmak istese de ben boşamayacağım. Resmi nikahımız vardı. Ben bunlardan davacı oldum" dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2017 15:33
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberDüğünSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2017-10-23 15:54:21

balık baştan kokmuş zaten..kaldı ki 15 gün olmuş tanışalı bu ne hız böyle hemen nikah masasına..