banner388

Düğün dönüşü kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Samsun'daki düğünden dönen aile, Çorum'un Sungurlu ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Düğün dönüşü kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Samsun'daki düğünden dönen aile, Çorum'un Sungurlu ilçesinde trafik kazası geçirdi.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 14:43
Düğün dönüşü kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Samsun'daki düğünden dönen aile, Çorum'un Sungurlu ilçesinde trafik kazası geçirdi. Meydana gelen kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Çorum'dan Ankara istikametine seyir halinde olan 70 yaşındaki Ayhan A. yönetimindeki 06 AS 5080 plakalı araç bir anlık dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kazada araç sürücüsü Ayhan A., araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Ece A., 46 yaşındaki Solmaz A. ve 70 yaşındaki Keziban Ç. yaralandı. 

Çevreden geçen diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAMSUN'DA KIZLARININ DÜĞÜNÜNE GİTTİLER

Samsun’da kızlarının düğünden dönerken kaza yaptığı öğrenilirken, araçta bulunan gelinlik ve ziynet eşyaları yola saçıldı. 

Yaralılardan durumu ağır olan Keziban Ç. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunçorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.