banner388

Doktorlar bile şok oldu

Samsun'da özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla 82 yaşındaki Yaşar Can'ın ensesinde bulunan ve yaklaşık 4 kilogram ağırlığında olan kitle çıkarıldı.

Doktorlar bile şok oldu

Samsun'da özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla 82 yaşındaki Yaşar Can'ın ensesinde bulunan ve yaklaşık 4 kilogram ağırlığında olan kitle çıkarıldı.

14 Eylül 2017 Perşembe 14:50
Doktorlar bile şok oldu

Samsun Haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Yaşar Can'ın ensesinden çıkarılan 4 kilogram ağırlığındaki kitle doktorları dahi şok etti. Operasyon sonrasında Can, "50 yıllık birlikteliğimizi sonlandırdık" sözleriyle gülümsetti.


Yaşar Can'ın ensesinde 30 yaşlarındayken oluşmaya başlayan kitle kısa sürede büyüyerek 4 kiloya yaklaştı. Doktora gitmeyen yaşlı adam ensesindeki kitleyi tam 50 yıl boyunca taşıdı. 82 yaşındaki Yaşar Can, Samsun'da özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyon ile ensesindeki kitleden kurtuldu.



3580 gram ağırlığında ve 23 santim çapında olan kitle, tam 2 saatlik bir operasyonla alındı. Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Salih Zeki Pişkin yaptığı açıklamada, "Yıllarca ihmal edilmiş, yıllarca boynunda gereksiz yere taşınmış, hiçbir zamanda şikayet edilmemiş bir vaka karşısında bizde şaşırdık. Üzerinde yara oluşmasa yine de hastaneye gelinmeyecekti. Hastamız bunu dert etmemiş zira kalp ve parkinson gibi başka sorunlarla uğraşmak durumda kalmış. Yapılan operasyon ile bir nevi ağırlıktan kurtulmuş oldu" dedi.



2 saatlik operasyonla 50 yıldır ensesinde olan kitleden kurtulan Yaşar Can ise "Adeta hafifledim. Üzerinde yara çıkana kadar beni rahatsız etmiyordu. 50 yılı aşkın benimle beraberdi, artık ayrıyız. 50 yıllık birlikteliğimizi sonlandırdık" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.09.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir06 2017-09-14 19:53:51

Allah Allah nasıl yaşadın bu şekilde mübarek adam. Bi de ayrıldığına neredeyse üzülecek. Öyle alışmış yani.