banner388
banner390
banner410
banner408

Dini dernekten TSK'ya bağış

Samsun'da dini bir dernek TSK'ya bağışta bulundu.

banner269

Dini dernekten TSK'ya bağış

Samsun'da dini bir dernek TSK'ya bağışta bulundu.

10 Nisan 2018 Salı 21:20
Dini dernekten TSK'ya bağış

Samsun Haber-Samsun'da bulunan 19 Mayıs Din Görevlileri Derneği üyelerinin aralarında topladıkları parayı Mehmetçiklerimize bağışladılar.

8 BİN LİRA TOPLANDI

19 Mayıs Din Görevlileri Derneği, aralarında topladıkları 8 bin lirayı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfına bağışladılar.

KOMUTANLIKTA KURAN OKUYUP DUA ETTİLER

19 Mayıs Din Görevlileri Derneği, topladıkları 8 bin lirayı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın hesbına yatırdıktan, sonra İl Jandarma Komutanlığına gelerek Kur'an okuyup dua ettiler.

Yapılan bağış hakkında konuşan 19 Mayıs Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Ayaz, "Suriye’de yaşanan katliama sessiz kalmayan ülkemiz, silahlı kuvvetlerimizi Afrin operasyonuna sevk etmiştir. Daha önce Fırat Kalkanı ve ardından gelen Afrin operasyonu bölgede teröristlerin zulmü altındaki mazlumları kurtarma, terörü yok etme, bölgeye can verme ve hayat hakkı tanıma operasyonudur. Biz din görevlileri olarak devletimizin ve milletimizin ve hatta tüm ümmetin birlik ve beraberliğini üstün tutma ilkesinde silahlı kuvvetlerimizi güçlendirme vakfına önce malımızla katkıda bulunduk, Allah korusun eğer bir gün sıra canımıza gelirse yine hazır olduğumuzu da bütün dünya bilsin istedik. Bu vesile ile din görevlileri olarak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi korumamız gerektiğinin altını çiziyor, çok kıymetli güvenlik güçlerimize yurt içi ve yurt dışı görevlerinde başarılar diliyoruz" sözcüklerini kaydetti.

19 Mayıs Din Görevlileri'nin İl Jandarma Komutanlığı'na yaptığı ziyarete 19 Mayıs ilçesi Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, İlçe Müftüsü Emin Patan, daire amirleri, oda başkanları, muhtarlar ve ilçe halkıda eşlik etti.


 

Anahtar Kelimeler:
TskBağışDini Dernek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.