banner388
banner390
banner410
banner408

Devlet erkânından şehit ailesine ziyaret

2007 yılında hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Ümit Eker’in ailesine Samsun devlet erkânından ziyaret.

banner269

Devlet erkânından şehit ailesine ziyaret

2007 yılında hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Ümit Eker’in ailesine Samsun devlet erkânından ziyaret.

17 Ağustos 2017 Perşembe 16:23
Devlet erkânından şehit ailesine ziyaret

2007 yılında terör örgütü tarafından yola döşenen patlayıcının, patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Ümit Eker’in ailesine, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ziyarette bulundu.

“Tüm şehitlerimizin intikamını alacak bir ordumuz var”

Ziyaret esnasında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm hainlerin kökünün kazınacağını ve tüm şehitlerin intikamını alacak bir ordumuz olduğunu belirten Yılmaz: “Ümit evladımızı toprağa koyalı 10 yılı geçti. Samsunumuzda son zamanlarda sıkça şehit haberi aldığımızdan dolayı üzülüyoruz. Ama bu acılar eskileri asla unutturmuyor. Ülkenin korunması için fedakârlık yaparak Hakk’a yürüyen şehitlerimizi asla ve asla unutmayacağız. Şehit ailelerine ettiğim bir dua var. Rabbim sizleri de şehadet şerbetini içen evladınızın komşusu yapsın. Ülkemizin önemli bir süreçten geçiyor. Bu hainlerinin kökünün kazınması için devletimiz, hükümetimiz gerekli adımları atıyor. Tüm şehitlerimizin intikamını alacak bir ordumuz var. Rabbim onlara zeval vermesin” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Osman Kaymak ve Başkan Yılmaz, efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun adının verildiği Yaşar Doğu Müzesi’ni gezdi. 

Son Güncelleme: 17.08.2017 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.