banner388
banner390
banner410
banner408

Deveci daveti kabul etti! Gözler İshak Taşçı’da

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan canlı yayın tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. 

banner269

Deveci daveti kabul etti! Gözler İshak Taşçı’da

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan canlı yayın tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. 

06 Ağustos 2019 Salı 11:35
Deveci daveti kabul etti! Gözler İshak Taşçı’da

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın moderatörlük önerisine Başkan Cemil Deveci olumlu yanıt verirken gözler eski Başkan İshak Taşçı’ya çevrildi.

Dün konuyla ilgili olarak Samsunhaber.com’da yayınlanan haberimiz üzerine Atakum Belediyesi Basın Birimi tarafından gazeteci Mehmet Yazıcı’nın telefonla arandığı öğrenildi. Arayan yetkili, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin Yazıcı’nın moderatörlük önerisine olumlu baktığını bildirdi. 

“BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ”

Atakum Belediyesi’nden arayan yetkilinin “Sizin moderatörlüğünüze Başkanımız Cemil Deveci olumlu bakıyor. Süreci takip ediyoruz. Gelişmelere göre yayının nerede ve ne zaman yapılacağı belirlendikten sonra başkanımız açık oturum için gelmeye hazır” ifadelerini kullandı. 

KARA VE SAĞLAM DA OLACAK MI?

Yetkilinin, “Dilerseniz açık oturum daha geniş bir katılımla, Osman Kara ve Nusret Sağlam gibi gazetecilerin de iştirakleriyle olabilir mi?” sorusunu Yazıcı’nın “Ben tek çalışırım. Ancak sevgili Sağlam ve Kara’nın da aramızda olmasını memnuniyetle karşılarım” diye yanıtladığı öğrenildi. 

Samsunhaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2019-08-06 13:14:16

Taşçı bu tarafta yargı ayağınızın altında paspas ancak “Kim emanete (kamu malına) hıyanet ederse, kıyamet günü hıyanet ettiği şeyle birlikte gelir. Sonra da hiçbir haksızlığa uğratılmaksızın herkese kazandığının karşılığı tastamam ödenir ve onlara haksızlık edilmez.” (Ali İmran 161). Bakalım o tarafta ne yapacaksınız.

Avatar
55 2019-08-06 11:45:06

İshak Taşçı yandaş şirketler üzerinden belediyeyi borclandırdı kısaca hlkın parasını ceplerine koydular parayı akladılar ,tam bir şerefiz İshak Taşçı .

Avatar
taner 2019-08-06 12:30:56

görün bakın nasıl cemıl devecı hhıc pahasız dusunmeden kabul ettı niye yarası yokkı gocunsun ama ıshak tascı daveti geri ceviricek neden46 ton et nerde 25 mıılyarlık krem ne ıs halkı soydunuz sogana cevırdınız dogmamıs yetımın hakkını yedınız ayıptır gunahtırrr

Avatar
TİMUÇİN 2019-08-07 10:41:05

Nusret Sağlam bey de olmalı

Avatar
Abdullah Karaman 2019-08-07 14:41:57

Bütün akp li belediye başkanları aynı. Vampirler gibi belediyeleri soyup yediler. Burunlarından gelsin.

Avatar
Mehmet isik 2019-08-13 18:50:08

CHP belediyeler calmaz calmaz hz Ömer ettiniz bunları hep calan AKP liler bunlar mazAllah yemezler en iyi hakem zamandır haa deveci hanımı hangi göreve getirmişti kul hakkı yemezler