banner388

Dernekten Şahin Dağları'nda inceleme 

Kavaklılar Derneği üyeleri, Kavak'ta bulunan Şahin Dağları'na gezi düzenledi.

Dernekten Şahin Dağları'nda inceleme 

Kavaklılar Derneği üyeleri, Kavak'ta bulunan Şahin Dağları'na gezi düzenledi.

06 Ekim 2019 Pazar 16:18
Dernekten Şahin Dağları'nda inceleme 

Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge, hemşehrileri ve bazı dernek üyeleri ile birlikte Şahin Dağları'nda incelemelerde bulundular. Başkan Ersin Erge incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Erge yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kavak ilçemiz oksijeni bol bir ilçedir. Verem hastaları eskiden ilçemize gelip kalırlardı. Temiz havada iyileşirlerdi. Şimdi altın aramak için geliyorlar. Ormanlarımız kesiliyor. Şahin Dağları'nda Kanadalı şirket altın arıyor. Amacımız toprağımıza, doğamıza, vatanımıza sahip çıkmaktır. Geleceğimize sahip çıkmalıyız. Gelecek nesle bugünden daha iyi bir doğa bırakmalıyız. Şahin Dağları'ndan çıkarılacak altının yüzde 94'ünü Kanadalılar, yüzde 6'sının ülkemize kalması milli kazançta düşündürücüdür. Eminim ki hemşehrilerim, çevreci sivil toplum kuruluşları ve federasyon başkanlığımız bu hususun takipçisi olacaklardır” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-07 23:16:31

Sayın Başkan hareketiniz güzel, anlamlı fakat 31 Mart seçimlerinde seçilen Belediye Başkanı % kaç oyla seçildi? Kavak halkını temsilen yanınızda neden yok? Sadece meraktan soruyorum.