banner388

Deniz Ceylan'ın eski eşine hapis cezası

Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu’na açtığı 'koruma tedbirinin ihlali' davasında karar verildi.

Deniz Ceylan'ın eski eşine hapis cezası

Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu’na açtığı 'koruma tedbirinin ihlali' davasında karar verildi.

18 Ocak 2018 Perşembe 15:19
Deniz Ceylan'ın eski eşine hapis cezası

Samsun'da, boşandığı eski eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürerek sosyal medya üzerinden yardım istemiyle Türkiye gündemine giren Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu’na açtığı 'koruma tedbirinin ihlali' davasında karar verildi. Lazoğlu, 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.


36 yaşındaki Deniz Ceylan, 1.5 ay evli kaldığı kocasından boşanınca ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunmuştu. Deniz Ceylan ve boşandığı eşi İlker Lazoğlu arasındaki 'koruma tedbirinin ihlali' davası 1. Aile Mahkemesinde görüldü. Bugünkü dava öncesinde Samsun Adliyesi önünde taraflar arasında gerginlik yaşandı.


Mahkeme sonrasında konuşan Deniz Ceylan, "Mahkeme tarafından eski eşime 7 gün hapis cezası verildi. Başlangıç için iyi bir gelişme oldu. Karar itiraza açık olsa da başka bir hakimin kararı bozmayacağını zannediyorum. Diğer mahkemelerde de kadın arkadaşlarımla beraber bu yolda yürüyeceğiz. Mahkeme öncesi adliye önünde açıklama yapmak için toplanmıştık. Kendisi saldırganlığını gösterdi. Sanırım yaptığı hatanın farkına varmıştır" açıklamalarında bulundu.


İlker Lazoğlu'nun ise basın açıklaması sırasında Deniz Ceylan'ın babası ve kız kardeşi tarafından darp edildiğini beyan ederek savcılıkta şikayette bulunduğu öğrenildi.


1. Aile Mahkemesinde görülen davada İlker Lazoğlu’na 'son 3 koruma tedbirini ihlal'den 7 gün hapis cezası verildi.


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 19.01.2018 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-18 15:32:40

Evlenecek erkekler iki kere düşünsünler.

Avatar
emin karagüzel 2018-01-18 18:32:40

kadın show peşinde, Allah eski kocasına sabır versin, kadın eski kocasına iftira atıyor.

Avatar
Hasan 2018-01-18 20:39:07

7 gün nedir ki? 3 gün yatıp çıkacak

Avatar
erhan... 2018-01-19 20:57:04

Deniz'i ve ilker'i yakinen tanırım.Deniz çok gaddardır.İlkere tamamen iftira atıyor.İlkeri cezaevine attırmaya çalışıyor.Deniz'in aileside yalancı ve acımasıdır.ilker onlardan ne çekti.İşyerini bastılar saldırdılar.Utanmazlar bide haberde reklam yapıyor.İlker istesede denize bişey yapamaz.Deniz yirticidir.Ablası daha fena.Allah bunlardan herkezi korusun.Bide adliye önünde 3,5 cazgır kadın tutmuşlar propaganda yapıyorlar.ilkeri darp ediyorlar hep kadınlarmı ölcek diyorlar gerizekalılar...

Avatar
Ilke lazoglur 2018-01-20 00:21:06

Arkadaslar ihlal yok sadece iftira var 7 gun cezanin aciklamasi artik adalet bile bikti bunlardan benim gibi ve artik susmalari icin bana o cezayi verdi ardindan temiz yolu acik bi ceza yani elde bi delil yok darp raporu yok cunku ortada bi darp yok ben cok cektim Allahim biliyor ben Allaha havale ettim bunu insan yerine koyup basima bela almayacagim istedigi kadar cabalasin

Avatar
Ilker lazoglu 2018-01-20 00:26:32

Ben istanbuldayım ve bunu öğrendiklerinde gelemeyeceğini düşünüp bi komplo kurup yalan açıklama yapacaklardı ben oraya son anda ordu hava limanına uçak bularak yetiştim ve oyunları bozulunca saldırdılar tüm görüntüler ortada allarıma şükür olsunki yetiştim yeterki kalbimizde kötülük olmasın Allahım yardımcı oluyor oyunlari bozuluncada şok oldular allarımın adaleti var ben ona güveniyorum ve allarıma bıraktım bunları

Avatar
gomis 2018-01-19 21:03:42

Şu kadında suçlu degilse ben birşey bilmiyorum.......