banner388

Demokrasi Nöbetini Beraber Tutalım

Belediye Başkanı Yılmaz, 2017 'deki İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunlarının Komitesi’ne “Gelin hep beraber demokrasi nöbetini tutalım” çağrısında bulundu.

Demokrasi Nöbetini Beraber Tutalım

Belediye Başkanı Yılmaz, 2017 'deki İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunlarının Komitesi’ne “Gelin hep beraber demokrasi nöbetini tutalım” çağrısında bulundu.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:46
Demokrasi Nöbetini Beraber Tutalım

Dünyanın farklı ülkelerinin Samsun’da yapacakları 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları amacı ile gelmiş olan komite üyeleri OMÜ Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiş olan görev seminerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da katılım sağladı.



''GELİN HEP BERABER NÖBET TUTALIM''
Türkiye’de meydana gelen darbe olayından dolayı endişe duyduklarını belirten ve içlerini rahat tutmaları gerektiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Dünyadaki ülkeler bizde olduğu gibi olumsuzluklar yaşamıyor olabilirler. Malesefki bu geçmiş olduğumu 1-2 yıl içerisinde bazı olumsuzlukları yaşadık. Umutediyorum ki bütün bu yaşadıklarımız geride kalacaktır. Şehrimiz insanı, huzur, rahatlık içerisinde geleceğe doğru yürüyor. Dün akşam Sayın Valimiz birde protokolle beraber gece saat 01.00’e kadar Samsun'un meydanından, davul ve zurna çalan, demokrasi nöbeti tutmaya gelen, demokrasinin güzelliğini bütün cümlelerine yansıtan, coşku ile geleceğe bakan halkımız ile beraberdik. Bir problem olsaydı benim canımın hiç bir önemi yok ama kendimi hiç bu kadar güvende hissetmezdim. Valimiz, savcımız, hep beraber oradaydık. Meydanı dün akşam görmenizi isterdim. Eğer ki akşam vaktiniz olursa gelin ve bizim misafirimiz olun. Cumhuriyet Meydanı’nda o demokrasi nöbetini birlikte tutalım” dedi.





''SAMSUN GELECEĞE KOŞUYOR''
Samsunda spor alanındaki yatırımların devamlı arttığını ve Deaflympics Olimpiyatlarının tatlı bir telaşı içerisinde olduklarını dile getiren Yılmaz, “Şehirimizi size hazırlamak, sizlere konukseverliğin en güzelini yaşatmak adına tatlı bir telaş içindeyiz. Samsun'un hemen yanındaki yapımı devam eden stadyumu ve yanında bulunan 7 bin 500 kişilik spor salunu girişleri şehir merkezinden gidiş ve gelişleri kolaylaşması için yaklaşık olarak 50 milyon euroluk raylı sistem projesini tamamlamak üzereyiz. Bu senenin Ekim ayında tamamlayacağız. Bunların dışında Sayın Spor Bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz biz ev sahipleriyiz. Okçuluk, atıcılık, buz pateni, bowling ve benzeri tesisleri hep birlikte yapıyoruz. Samsun şehri herkesin de gördüğü gibi modern, vatandaşlarının yaşam standartı zamanla yükselen, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir şehir'' dedi.


 

Son Güncelleme: 20.07.2016 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.