banner388

Demirtaş'tan önemli mesaj!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, uyardı.

Demirtaş'tan önemli mesaj!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, uyardı.

23 Mart 2020 Pazartesi 20:45
Demirtaş'tan önemli mesaj!


EVDEN ÇIKMAYIN

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımızın sağlığı için biz üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerini getirirken vatandaşlarımızdan tek talebimiz, mecburi durumlar dışında evlerinden çıkmasınlar” dedi.


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Koronavirüs ile mücadele kapsamında Samsun İlkadım ilçesinde de çalışmalar sürüyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından oluşturulan ayrı ayrı ekiplerle dezenfekte çalışmaları, 65 yaş üstü vatandaşlar için ise alışveriş hizmeti yapılıyor. Belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından denetimlerin yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce tüm sokaklar köpüklü ve ilaçlı su ile yıkanıyor.


"MÜCADELEMİZ BÜYÜK"

Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğinin altını çizen, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş:
"Belediyemizin tüm çalışanları ile İlkadım Kaymakamlığımız ve Samsun Valiliği’nin koordinesinde halkımızın salgından en az şekilde etkilenmesi için büyük bir mücadele vermekteyiz. Bu mücadelenin en önemli ayağı hijyenik ortamlar sağlamak. Bunun için pek çok ekibimiz çalışmalarını sürdürürken Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimiz de sabahın erken saatlerinden itibaren ilçemizi sokak sokak yıkamak için işlerinin başındaydılar. Hiç ara vermeden vardiyalı bir çalışma sistemi ile sadece ana caddeler değil ilçemizin tamamını köpüklü ve ilaçlı su ile yıkamaya başladık. Halkımızın sağlığı için biz üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerini getirirken vatandaşlarımızdan tek talebimiz, mecburi durumlar dışında evlerinden çıkmasınlar" dedi.

"EKİBİMİZ HAZIR"


Demirtaş:
“Dünya genelinde hızla yayılan korona virüs ile mücadelemiz ülke genelinde sürmekte. Bu nedenle 65 yaş üstü vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile getirilen evden çıkma kısıtlamasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Evden çıkamayan vatandaşlarımızın ev ihtiyaçlarını karşılamak adına çok sayıda ekip oluşturduk. Bu çalışmalarımızı sürdürürken İlkadım Kaymakamlığımız ve Samsun Valiliğimiz ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Valilik ve kaymakamlık tarafından bize yönlendirilen vatandaşlarımızın yanı sıra 4445501 ve 0505 178 55 01 numaralı telefonlar aracılığı ile bizlere ulaşan vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Son Güncelleme: 23.03.2020 21:13
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.