banner388

Demirtaş: “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım dedik”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım diye sosyal belediyecilikte önemli bir proje olan Hayır Çarşısını hayata geçirdik" dedi.

Demirtaş: “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım dedik”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım diye sosyal belediyecilikte önemli bir proje olan Hayır Çarşısını hayata geçirdik" dedi.

26 Ekim 2019 Cumartesi 15:20
Demirtaş: “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım dedik”

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlar ile yerel yönetimlerin dikkatlerine üzerine çeken Kadın Koordinasyon Merkezi açtığı “Hayır Çarşısı” ile giyim, ayakkabı, mobilya, halı ve benzeri yardım ve hizmetleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında özverili çalışmalarını sürdüren Kadın Koordinasyon Merkezi Kadıköy Mahallesi’ndeki aileye 3 gözlü çekmeceli dolap, tek kişilik baza, yatak ve halı yardımında bulundu.

VATANDAŞLARIN PAYLAŞIM DUYGUSUNA VESİLE OLUYORUZ

Hayır Çarşısına bağışta bulunanların evlerinden kullanmadıkları ama bir başkasının ihtiyacını giderebilecek olan malzemeleri ekiplerin aldığını anlatan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Ayrıca bu bir geri dönüşüm projesidir. Yıkanması gerekenleri yıkıyor, ütülenmesi gerekenleri ütülüyoruz. Ardından onları ihtiyaç sahibine veriyoruz. Biz veren el ile alan elde bir köprü görevi görüyoruz. Tarihimizde hep bu vardır. Daha çok ihtiyaç sahibi insanların tüm eksiklerini karşılamak adına ‘Hayır Çarşısını’ hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın ilgisi ve yardım katkıda bulunan hayırseverler gün geçtikçe çoğalıyor. Bu gönüllük hareketine hem il içi hem de il dışı yardımda bulunan Türk insanının hayırsever ve paylaşım duygusunun yaşatılmasına vesile olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLALIM DEDİK

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçedeki vatandaşlarına her zaman her konuda kucak açtıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Biz kimsesizlerin kimsesi olalım diye belediye ile vatandaşlarımızı birleştiren ihtiyaç sahibi insanlarımız ile hayırseverleri bir arada tutan sosyal belediyecilikte önemli bir proje olan Hayır Çarşısını hayata geçirerek bütünleştiren bir yapı oluşturduk. Biz bu şehirde geniş kitlelerle gönül bağlarını güçlendirmek için güzel bir adım attık. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz de destekleriyle bu kardeşlik köprüsünde yerlerini alacaklar. Yediden yetmişe ilçemizde yaşayan herkese eşit hizmet götürme yolunda istediğimiz noktaya geliyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olmaya bunu da onlara hissettirmeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAKİPÇİ 2019-10-26 15:30:16

BAŞKAN MEDYAYA OYNAMA İLKADIMA BAĞLI ÜST MAHALLELERİN DURUMLARI PERİŞAN NE KALDIRIM VAR NE YOL KEZA KARASAMSUNDA ÖYLE
SEÇİMDEN SEÇİME GİTTİĞİNİZ YERLERE BİR GİDİN

Avatar
Samsun 2019-10-26 16:22:16

Sosyal mesaj vermeyi bırak sayın başkan verdiğin sözleri tut İlkadım için kafi unutma herseyin sahibi yalnızca ALLAH
Sen verdiğin sözleri tut sana yakışan bu Allahın verdiğini kimse alamaz vermediğini de kimse veremez
Vijdan sahibi biriysen verdiğin sözleri tutman yeterli

Avatar
Hamdi turgut 2019-10-27 07:09:58

karasamsuna yürüyüş yolu istiyoruz

Avatar
Bu nu bizde yapıyoruz 2019-10-27 18:45:42

Sayın Başkan dediklerini bizde yapıyoruz kullanmadığımız eşyaları ihtiyaç sahiplerine vermek ülkemizde bir gelenektir. Bunun neresi belediyecilik?