banner388
banner390
banner410
banner408

Demirtaş, başarılar diledi

İlkadım Belediyespor Kız Basketbol Takımı, yeni sezonda iddialarını aldıkları galibiyetle gösterdi. İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş da takıma başarılarını iletti.

banner269

Demirtaş, başarılar diledi

İlkadım Belediyespor Kız Basketbol Takımı, yeni sezonda iddialarını aldıkları galibiyetle gösterdi. İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş da takıma başarılarını iletti.

22 Ekim 2019 Salı 20:39
Demirtaş, başarılar diledi

Geçtiğimiz haftasonu Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarla lige iddialı bir başlangıç yapan İlkadım Belediyespor U14 ve U18 Kız Basketbol Takımları, yeni sezonda şampiyonluk adayı olduklarını dile getirdiler. 55Basketbol U14 Kız Basketbol Takımı'nı 75 – 21 mağlup eden İlkadım Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı lige hazır olduğunu gösterirken Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 55Basketbol U18 Kız Basketbol Takımını 91 – 17 gibi farklı bir skorla mağlup eden İlkadım Belediyespor U18 Kız Basketbol Takımı da kendini kanıtladı.

"Çabamızın karşılığını alıyoruz."

Galibiyet sonrası açıklamalar yapan İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman; "İlkadım'ın tamamında her yaştan vatandaşımıza hitap edecek onlarca branşta ücretsiz olarak hizmet veriyoruz. Sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazı olan sporu İlkadım'da günlük bir rutine çevirmek için ekip arkadaşlarımız ve dalında uzman antrenörlerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Spor ile buluşturduğumuz her genç kardeşimizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlediğini bilerek büyük bir disiplin ile çalışmalarımız devam ederken bu çabamızın karşılığı büyük başarılarla geliyor. Yeni sezonda tüm branşlarda mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Yeni sezon için Demirtaş'tan başarı dileği

Gençleri spora yönlendirmenin önemini vurgulayan Demirtaş; "Daha çok genci sporla buluşturarak başarılı birer birey yapmak için büyük bir çaba harcıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor ile buluşturmak ve geleceklerini doğru adımlarla planlamak için İlkadım Belediyesi olarak her zaman desteğimiz tam olacak. İlkadım Belediyespor olarak birçok farklı branşta hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz haftasonu U14 ve U18 Kız Basketbol Takımlarımız eni sezona çok iyi hazırlandıklarını sezonun ilk maçlarında gösterdiler. Gençlerimizin gurur kaynağımız olduğu spor dalında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü imkanı sağlayarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Genç sporcularımızın tamamına başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.