banner388
banner390
banner410
banner408

Demir: Sanayicinin önü açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'da sanayicinin önünün açılacağını dile getirdi.

banner269

Demir: Sanayicinin önü açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'da sanayicinin önünün açılacağını dile getirdi.

22 Şubat 2019 Cuma 19:14
Demir: Sanayicinin önü açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Samsun'un her mahallesinde halkla buluşan Mustafa Demir, "Bu seçimler Samsun'umuz ve ülkemiz için son derece önemli. Halkımıza bunu anlatmak için gece gündüz demeden sahadayız" ifadelerini kullandı.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Atakum İlçesi Aksu Mahallesi'nde halkla buluştu. Cumhur İttifakı'nın Atakum'da AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu'nun eşlik ettiği Mustafa Demir, kendisini meşalelerle karşılayan ve büyük sevgi gösterisinde bulunan Aksu sakinlerine hitap etti.

TÜRKİYE'NİN GELDİĞİ NOKTA

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişten sonraki ilk seçimler olduğuna dikkat çeken Mustafa Demir, "Bu seçim Samsun için 2 türlü önemli. İttifakın adayıyız. İttifak çok önemli, bunun değerini zamanla anlayacağız. Türkiye çok farklı bir yere geldi. Hatırlarsanız ilk geldiğimiz dönemlerde parasını verdiğimiz halde 4 adet İHA’yı vermediler. Ama ne oldu şimdi, sadece Ukrayna’ya 12 tanesini biz satıyoruz. Hem de dünyanın en gelişmişini" sözcüklerini kullandı.

HİZMET BELEDİYESİ

Yerel seçimlere 1 ay gibi kısa bir sürenin kaldığını hatırlatan Demir, "Hepiniz, bu bölgede ne kadar mahalle varsa maksimum düzeyde destek istiyoruz. Ülkemizin bekası, istikrar, gelecek için. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik artık yüzde 51 oyu alamayan kimse bu ülkeyi yönetemeyecek. Koalisyon dönemleri bitti. Yerelde de hizmetler artık tüm işler ve yatırımlar büyük ölçüde belediyeler tarafından yürütülecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonra ilk yerel seçim 31 Mart’ta. Türkiye’ye en iyi örnek olabilecek. Burada da hepinizin katkısı olacak" sözcüklerini kullandı.

ERDOĞAN ARKAMIZDA

10 gün içerisinde projelerini açıklayacağını da ifade eden Mustafa Demir, “İlçe başkanımız, meclis üyeleri ile birlikte, teşkilatlarımızla, MHP ve AK Parti fark etmiyor hep birlikte, gönül gönüle, ilçe belediyesi, büyükşehir, milletvekillerimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, belediyecilik ile ilgili genel başkan yardımcımız, Fuat Köktaş, bakanımız Ahmet Demircan, Orhan Kırca, bu kardeşlerimiz ile birlikte el ele gönül gönüle, bir de cumhurbaşkanımızın gücü var arkamızda. Samsun’u 31 Mart’tan sonra hep birlikte, genç kardeşlerim sizin için şaha kaldıracağız. İstihdamda çok sayıda projelerimiz var" diye konuştu.

UYKU YOK!

Zihni başkanım ve beni tarihi bir oyla kazandıracaksınız. Bu sorumluluğu bize vereceksiniz. Söz veriyorum; ekip kuracağız. Mahalleler arasında toplantı yapacağız, öncelik sırasına dizeceğiz. Büyükşehrin yolu, küçük şehrin yolu ayrımcılığını kaldıracağız, ekibi size teslim edeceğiz. Arazi yolları, bağlantı yollarını yapacağız. Hatta iş bitene kadar muhtarlarımız evlerinde yatmayacak. Meclis üyeleri de 1’er hafta nöbet tutacaklar. Orada işi takip edeceğiz. Takip etmediğin, görmediğin iş senin değildir."
 

Son Güncelleme: 22.02.2019 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekrem er 2019-02-23 11:29:29

Yazın bunları bir kenara hiçbiri yapılmayacak

Misafir Avatar
vatandaş ali osman 2019-02-23 16:03:29 @Ekrem er

Yazdık bunları.yapılırsa ne yapacan.utanacan mı kendinden? M.Demir senin bildiğin siyasetçilerden değil. Yakın çevresine iş yaptığı kişilere sor. Yüzün kızarabilir. Sen ve senin gibi konuşanlar sokakta ortalıkta iftira atanlar Demir le yüzyüze gelince kem küm edersiniz. Çünkü konuştuklarınızın %99 u işkembeden atılan boş mesnetsiz laflar.

Beğenmedim! (1)