banner388

Demir: Samsun yatırımın gözde şehri olacak

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'un yatırımın gözde şehri olacağını ifade etti.

Demir: Samsun yatırımın gözde şehri olacak

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'un yatırımın gözde şehri olacağını ifade etti.

22 Mart 2019 Cuma 15:06
Demir: Samsun yatırımın gözde şehri olacak

Seçim çalışmalarını sürdüren Demir, Vezirköprü ilçesinde proje tanıtımına devam ederek, halkın desteğini istedi. Katılımın yüksek olduğu programda Vezirköprü ve kent genelinde uygulanacak projeler hakkında bilgi veren Demir, ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti, fidan dağıtım programına katıldı.

MASA TENİSİ OYNADI

Sanayi esnafını gezen Mustafa Demir, işin başına geçti. Kaynak yapan Mustafa Demir, daha sonra il başkanı Ersan Aksu ile birlikte masa tenisi oynadı.

Programında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Vezirköprü ilçesinin kalkınması, gelişimi noktasında tüm ilçeler gibi büyükşehir ve alt kademe belediyelerin ortak çalışmalar yürüteceğini söyledi.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Vezirköprü ilçesinin kenevir üretim merkezi konumuna geleceğini anımsatan Mustafa Demir, "Bu yönde bölgemizin gelişimi için her türlü katkıyı vereceğiz. Vezirköprü bizim vazgeçilmezimiz, bize en çok destek veren ilçelerimiz arasında, halkımıza çok teşekkür ediyorum. Şahinkaya Kanyonu'nun ve Kunduz Yaylası'nın turizme kazandırılması noktasında çok ciddi çalışmalar yapacağız. Doğal güzelliklerin tüm dünyanın bilmesi, görmesi gerekli. Doğal yapı korunarak bölgenin turizm açısından merkez olmasını istiyoruz. Ayrıca alt ve üst yapı sorularını ilçemizde tamamen ortadan kalkması gerekiyor. İlçe belediyemizle birlikte bu sorunu aşacağız. Mahallelerimizde yol, su sorunun hiç yaşanmaması konusunda kararlıyız. Daha bir çok çalışma sırada bekliyor. Hükümetimizin Vezirköprü-Bafra, yine Vezirköprü-Osmancık arasında yüksek standartlarda yol yapımı için çalışmaları sürüyor" sözcüklerini kullandı.

HER KONUDA CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Mustafa Demir, "Çalışmalarımızın hepsinde şehir modernizasyonunu, yaşamın kolaylaştırılmasını ve halk memnuniyetini ön planda tutacağız. Dokunduğumuz her yerin yeniden yeşermesini istiyoruz.  Önümüze kentimiz için büyük hedefler koyduk. Hazırladığımız tüm projeler kentimizin gelişimi, geleceğe emin adımlarla ilerlemesi, yaşamın kolaylaştırılması ve halkın mutluluğu, kent yaşam kalitesini artırmak için hazırlandı. Halkımız yetki verirse Allah'ın izniyle bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize halkımızın inanmasını istiyoruz. Kendimize bir söz verdik, Hakk'a, halka ve vatana en iyi hizmeti sunacağız. Kentimiz her iş kolunda cazibe merkezi haline gelmeli. İktisadi projelerimiz ile Samsun'u yatırımın gözde şehri haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Demir, program sonunda Taşkale ve Öğülü mahallelerinde geniş katılımla halk toplantıları da gerçekleştirdi.
 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.