banner388

Demir: Samsun için hizmete odaklandık

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'un hizmete odaklandıklarını dile getirdi.

Demir: Samsun için hizmete odaklandık

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Samsun'un hizmete odaklandıklarını dile getirdi.

17 Mart 2019 Pazar 17:30
Demir: Samsun için hizmete odaklandık

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Demir, Cedit Mahallesi'nde SKM açılışına katıldı.  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, İl Başkanı Ersan Aksu 'nun da  hazır bulunduğu açılış programında AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, halkın gönülden güçlü desteğini istedi. 

Rizeliler Kendirli Derneği ve Pazarcılar Odası'nın sabah kahvaltı programlarına da eşlik eden Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir,  yoğun ilgiyle karşılandı. 

GEREĞİ NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK

Kent için iyi bir şeyler yapmak isteyen, gönlünü ortaya koyan adayların Cumhur İttifakı ile hizmete odaklandığı ifade eden Demir, "Bizler hiçbir zaman mevki, makam peşinde koşan insanlardan olmadık. Halka hizmeti Hakk'a hizmet etmek olarak gören bir anlayıştan geldiğimiz için sadece tebliğ edilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Halkımızın bize yetki vermesini vekalet olarak gördük, sorumluluğunu vebalini bildik,  gereği neyse onu yerine getirmeye çalıştık. Şimdi Cumhur İttifakımızın adayı olarak halkımızın karşısındayım. İçimizde bir dışımızda, ağzımızdan çıkanla uygulamalarımız arasında hiç bir fark bu zamana kadar olmadı, olmayacakta. Yediden yetmişe herkese hizmet için bu kutlu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart'a az bir zaman kaldı. Halkımız hür iradesiyle sandığa gidecek, kararını verecek. Hepsi bizim başımızın üzerinedir. Aldıkları kararın en doğru karar olduğunun bilincindeyiz.  Bu zamana kadar halkımıza hep güvendik inandık. Bu süreçte de tüm adaylarımızı yalnız bırakmayacaklarına gönülden inanıyorum. " diye konuştu.

SAMSUN'UN KAYBEDECEK BİR DAKİKASI YOK

"Samsun için heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz, bu heyecan bizim en büyük çalışma azmimiz olacak" diyen Demir, "Halka hizmet denilince içimiz içimize sığmıyor. Samsun için o kadar güzel projeler hazırladık ki, hayata geçtiğinde gözbebeğimiz kentimizin nasıl bir yükseliş trendine gireceğini hepimiz göreceğiz. Bir olacağız, el ele vereceğiz, 19 Mayıs kentimizde yeni bir meşale yakacağız. Bunun adı kalkınma, gelişim, birliktelik, huzur, mutluluk olacak. Tüm bunları sağlamamız için halkımızın yetki vermesi, yönetime bizimle ortak olmaları  gerekiyor. Şehrimizin kaybedecek bir dakikası bile yok. Samsun'da yaşayan bireyler olarak eksiklerimizi, yapacaklarımızı, çözüm yollarını hepsini biliyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahından itibaren başta ben olmak üzere tüm büyükşehir kadrosu 5 yıl durmadan aralıksız sahada çalışacak. Biz durursak kent durur, biz durursak Samsun gelişemez." sözcüklerini kullandı.

Daha sonra, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. Demir, bir seyyar satıcının tezgahında meyve dizdi, fırında ise ekmek pişirdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadri 2019-03-18 09:53:06

Hazine garantili dış borclanmada Samsun ilk sırada. EE sen 9 delikli golf sahasını birde denizi doldurarak yaptirirsan

Avatar
Figen 2019-03-18 19:20:01

Incesu Uslukent arasi sahil yolunu yapin
Tapularimizi verin.
Turizme açilsin
En güzel sahil burda.
Polis okuluna kadar zaten
Atakum OmÜ ye kadar değilll