banner388

Darbe Girişimine Sert Tepki

TSO'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Zeki Murzioğlu, darbeye karşı sert bir şekilde tepkisini göstererek, “Milletimizin iradesi ve demokrasiye vurulmuş olan bu hançer kabul edilemez. Halkımıza yapılmış olan bu hain darbeyi tanımıyoruz” dedi. 

Darbe Girişimine Sert Tepki

TSO'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Zeki Murzioğlu, darbeye karşı sert bir şekilde tepkisini göstererek, “Milletimizin iradesi ve demokrasiye vurulmuş olan bu hançer kabul edilemez. Halkımıza yapılmış olan bu hain darbeyi tanımıyoruz” dedi. 

16 Temmuz 2016 Cumartesi 15:58
Darbe Girişimine Sert Tepki

TSO Yönetim Kurulu Başkanı olan Salih Zeki Murzioğlu, bir önce ki akşam askerlerce yapılan darbe için yazılı açıklamalarda bulunarak sert şekilde tepti gösterdi. 15 Temmuz 2016'nın kara tarih olup sayfalarda yer almış olduğunu söyleyen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Türkiye büyük bir gün yaşamış oldu. Milletimiz bir çok kez haince planlarla karşı karşıya geldi.Demokrasi ve milli iradeye zarar vermek isteyen güçler tekrar ayaklandılar. Ülkemiz çok utanç veren bir kalkışma yaşamış, milli irademize büyük zararlar verilmeye çalışılmıştır. 15 Temmuz kara bir leke olarak kalacaktır. Milletimize yapılmış olan bu darbe girişimini tanımıyoruz! Milletimize vurulan bu hançeri bizler tanımıyoruz” diye konuştu.

''MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ''
Murzioğlu hep demokrasinin yanında olacakalrını, “Yapılan bu girişimin, ülkenin birliği ve beraberliği için bir harekettir. Bunu yapmış olan kişiler Kahraman Türk ordusuna sızmış olan hainlerdir. Halkın parası ile alınmış olan silahlarla Meclisi hedef alan, silahlarını sivil vatandaşlara yöneltmiş olanlar, ülkesindeki en stratejik noktaları hedef görülerek bu ülkenin vatandaşı olunamaz. Vatandaşın özgür iradesi ile seçilmiş olan hükümete karşı yapılan bu kanunsuzca davranışın önündeyiz. Yapılan bu tarz girişimler, ülkemize zarar verecek olan kendi halkına, milletine düşmanlık yapmaktan başka hiç bir sonuç elde edemez. Aklımızdan hiç çıkarmayalım ki; milletin iradesini yok sayarak herhangi bir girişim başarı elde edemez. Milletimize ihanet eden, vatandaşları karşısına alan anti ve demokratik güçler bugün ki gibi yarında hüsrana uğrayacağına inancımız tamdır. Bu düşünceler ile yapılmış olan darbe girişiminde yaşamlarını yitiren Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara Allahtan acil şifa diliyoruz. İş dünyası olarak devlet ve milletimizin hep yanında olacağız. Bizler hep demokrasiden yanayız. Askerler, polisler, sivil vatandaşlar kim olursa olsun Türkiyemizin vatandaşlarının birbirlerine düşmemeleri için bütün görüş ayrılıklarını yok sayarak demokrasimize ve ülkemize sahip çıkmamız gerekmektedir”diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.07.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.