banner388

"Cumhuriyete canımız pahasına sahip çıkıyoruz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında açıklamalarda bulundu.

"Cumhuriyete canımız pahasına sahip çıkıyoruz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında açıklamalarda bulundu.

26 Ekim 2018 Cuma 20:31
"Cumhuriyete canımız pahasına sahip çıkıyoruz"

Samsun Haber-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Samsun'un tüm ilçelerine Türk Bayrağı, afiş ve broşür dağıtımı başladı.

"HEPİMİZ COŞKU İÇERİSİNDEYİZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Cumhuriyetimiz, Samsun'da başlayan Kurtuluş Savaşımızın eseridir. Bu anlamıyla Samsun olarak Cumhuriyet coşkusuna daha çok sahibiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak 95. yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin anlam ve coşkusuna katkı yapmak için broşür ve afişler hazırladık. Bunları Bayrağımızla birlikte 17 ilçemizde dağıtıyoruz. Esnaflarımız iş yerlerine, araç sahiplerimiz araçlarına asıyor. Hemşehrilerimizin Cumhuriyet coşkusu ve yaptığımız bu çalışmaya katkısı hepimizin onurudur. Ayrıca Samsun Kent Müzemizde Kültür ve Sosyal işler Başkanlığımız tarafından 1926’dan 1980’e Samsun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sergisi açtık. Kısacası toplumumuzun her kesiminden insanımız ile buluşuyoruz. Ortak değerimiz olan Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlamalarını yapmaktayız. Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 tarihine yönelik ülkemizin önüne hedefler koymuştur. Biz de Samsun olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Samsunumuzu 2023 tarihine hazırlamaktayız. Her karış toprağı şehitlerimizin mübarek kanları ile sulanmış bu kutsal vatanımızı bizlere emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Biz de bu emanete canımız pahasına sahip çıkacağız. Tüm hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-27 16:57:52

Cumhuriyet Bayramını kutlamamak için bahane arayanlara kapak olsun.

Avatar
ramazan 2018-10-27 18:26:47

siz mi emin misin yandaşla karıştırma :))

Avatar
Samet 2018-10-28 01:53:47

Emin olun 29 Ekim günü Cumhuriyet Meydanı'na elinde bayrakla gidene müdahele edilir. Demedi demeyin :)