banner388

Cumhuriyet Meydanında Halkın Dertlerini Dinlediler

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Samsun mitingi öncesinde partinin düzenlemiş olduğu ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ adlı proje kapsamında Ankara’dan Samsun’a bir otobüs geldi.

Cumhuriyet Meydanında Halkın Dertlerini Dinlediler

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Samsun mitingi öncesinde partinin düzenlemiş olduğu ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ adlı proje kapsamında Ankara’dan Samsun’a bir otobüs geldi.

25 Mayıs 2018 Cuma 17:15

Samsun haber - İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Samsun mitingi öncesinde partinin düzenlemiş olduğu ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ adlı proje kapsamında Ankara’dan Samsun’a bir otobüs geldi. Düzenlenen projeye İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Milletvekili Adayı Bedri Yaşar ve Ankara’dan Genel Merkezden gelen Fatih Şeker‘de katıldı.

“Meral Hanım okuyup değerlendirecek”

Vatandaşların yazdığı sorunları Meral Akşener’in okuyacağını ifade eden Başkan Süslü, “Genel Merkezimizin ayarladığı, ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ adlı proje kapsamında iki tane otobüsümüz Tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Yarın miting öncesi bugün de Samsun’da Samsunluların derdini dinliyor. Bizde arkadaşlarımızın gelmesine çok mutlu olduk. Genel Merkezimizden gelen arkadaşlarımız, Samsun İl Gençlik Kollarımız ve Milletvekili Adayımız burada vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinliyorlar. Birinci ağızdan sorunu tespit edip onunla ilgili çözümler üretmek için notlar alıyoruz. İnşallah bugün yaptığımız anketleri Meral Hanım okuyup değerlendirecek. Özellikle Samsun’a otomobil fabrikası kurma yönünde ondan bir söz aldık” dedi.

“25 Haziran’da iktidar değişecek”

25 Haziran’da Türkiye’nin değişeceğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, “Bugün İYİ Parti’de daha iyi iktidara hazır olan bir parti olduğunu düşünmüyorum. Her zaman gördüğünüz gibi ne söylerlerse tersi çıkıyor. Daha düne kadar faiz bu memleketin düşmanı diyordu. Faizi artıranlar vatan haini diyordu ve bakın son durum ortada. Türkiye iyiye doğru gitmiyor. Bunun tek bir ilacı var. Biz bu memleketin sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. 25 Haziran’da iktidar değişecek. Türkiye’nin nasıl normalleştiğini 25 Haziran’da göreceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI/Oğuzhan YÜKSEL

Son Güncelleme: 26.05.2018 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan 2018-05-25 22:33:25

süpersiniz..

Avatar
SAMSUN GÖRÜŞ 2018-05-27 23:12:34

SAMSUN İYİ PARTİ İYİ YOLDA .. ÇOK OY ALACAK..

Avatar
mahmut 2018-05-28 03:27:49

İP tam bir balon. Meral Teyzenin İP'i en fazla 1 milletvekili çıkartabilir.