banner388

Cumhurbaşkanı’ndan Samsun’a müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada Samsun’a bir dizi müjde veren Erdoğan, Samsunlulara kongreye ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı’ndan Samsun’a müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada Samsun’a bir dizi müjde veren Erdoğan, Samsunlulara kongreye ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

24 Mart 2018 Cumartesi 16:48
Cumhurbaşkanı’ndan Samsun’a müjde!

Samsun Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan Kongresi’nde gerçekleştirdiği konuşmada Samsun’a hızlı tren ve ikinci devlet üniversitesi müjdesi verdi.

KIRIKKALE-SAMSUN ARASI HIZLI TREN GELİYOR


6. Olağan AK Parti Samsun Kongresi’nde konuşan Recep Tayyip Erdoğan çok merak edilen bir konuda açıklama yaptı. Samsun’a hızlı tren müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’ Kırıkkale- Çorum-Amasya-Samsun hızlı tren proje ve sondaj çalışmalarına başladık. Samsun-Sivas arasındaki mevcut demiryolunu da yeniliyoruz. Bu müjdeyi buradan size veriyorum.’’ dedi.

SAMSUN’A İKİNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YOLDA


Samsun’a yapılacak ikinci üniversitenin adını da konuşmasında söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Samsun ikinci bir üniversiteyi hak ediyor. Biz Samsun’a Samsun’un kendi adını taşıyan bir üniversite yapacağız. Samsun Üniversitesi’nin kuruluşuyla ilgili karar dün YÖK’te alındı. İnşallah kanun olarak meclisten çıkacak ve üniversitemiz de en kısa zamanda eğitim-öğretime başlayacak. 900 yataklı şehir hastanemiz ise şu anda ihale sürecinde.’’ dedi.

‘’ÜNİVERSİTELER TERÖRİST GENÇLİK YETİŞTİREMEZ’’


İstanbul’daki üniversitelerde yaşanan gerginlikle alakalı konuşan Erdoğan, “İstanbul’da bir üniversitede imanlı, milli, yerli gençlik Afrin’le ilgili lokum dağıtıyor. Bu gençlik orada lokum dağıtırken komünist vatan haini gençler onların masalarını dağıtmaya yelteniyor. Bu terörist gençlerle ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bunların eşkallerini belirlemek suretiyle de bu teröristlere üniversitelerde okuma hakkını vermeyeceğiz. Üniversiteler terörist gençlik yetiştiremez. Üniversitemizde vatanına, milletine kendisine hizmet edecek bir nesil yetiştirilmesi lazım.” dedi.

‘’ÜMMETİ PARÇALAMAK İSTEYENLER SEÇİMLERDE TOKAT YİYECEKTİR.’’


Biz Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ittifak yapıyoruz. Bu ittifakımız ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Önümüzde Kasım seçimleri, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ittifakı var. Bütün bunlar Türkiye’nin yeniden diriliş hareketinin önemli birer parçası. Bu ümmeti parçalamak isteyenler gerekli tokadı Mart yerel seçimleri ve Kasım Cumhurbaşkanlığı seçiminde suratlarına yiyecektir.

SALONDA DEV AYLAN BEBEK KOREOGRAFİSİ


AK Partililer tarafından salonda dev bir koreografi gösterisi hazırlandı. Mültecilerin botunun devrilmesi sonucu yaşamını kaybeden Aylan bebeğin dev bir koreografisi yapıldı. Koreografinin açılmasıyla salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Filistinli bir çocuğun da dev bir pankartla selamlandığı gösterinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması başladı.

Haber: Oğuzhan İnce

Son Güncelleme: 26.03.2018 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre u 2018-03-25 02:18:26

Samsun Sivas demiryolu hattı finansmanı AB sağlıyor yani parayı veren avrupa birliği...
Yıl 2018 avrupa dizeli sonlandırmayı planlıyor yaşını doldurmuş dizellerin bazı şehir merkezlerine girmeleri bile yasak biz dizel lokomotiflerle hızlı tren taşımacılığı yapmayı planlıyoruz hemde önümüzdeki 10 yıl içinde..bknz yüksek hızlı tren(elektrik) hızlı tren(dizel) ayrı araçlardır..neden yht değilde ht petrol zenginimiyiz? sonra demiryolları zarar ediyor hayır demiryolları zarar ettiriliyor zarar gösteriliyor sonuç olarak demiryolları özelleştirme kapsamında...şeker fabrikaları özelleştirme kapsamında
Hey arkadaş Allah için tekkeköy-belediye evleri viyadükleri-çevre yolu derecik atakum bağlantı yolu bu projeleri çizen mühendis arkadaşlar,devlet makamı işgal eden yöneticiler gitsinler yaptıkları bıraktıkları enkazlara baksınlar.Yazıktır günahtır.Olimpiyatlar için ilkadım stadında yapılan bazı yapılar olimpiyat sonrası yıkıldı.ya bu kadar basit mi ya bumu sizin yeni Türkiye anlayışınız..Yazık..

Avatar
karagümrük yanıyor 2018-03-24 16:59:33

2. yetmez 3,4,5... hüloloğğğğ

Avatar
Cevdet 2018-03-24 20:21:34

Çevre yollarını da söylese iyi olur du onuda bakanımız açıklar artık

Avatar
Volkan 2018-03-25 15:20:19

Onu bunu boşverinde SAMSUNSPOR için bişey demedi. En acısı bu

Avatar
ali Tunay 2018-03-25 09:38:54

Samsun seninle artık bir marka şehri oluyor. Allah senden razı olsun.

Avatar
Osmanlı 2018-03-25 15:58:27

Tren hattını eleştiren biçareye sözüm. AB den gelen desteği alabilmektir yiğitlik. %80 i hibe getisi devletten. 2019 da Samsun Sivas elektrikli hat olacak ve şu an alt yapısı yapılıyor. yapıldı. Anladım kadarıyla yeniliği ve başarıyı hazmedemiyenlerdensin bari yalan yanlış bilgilerle çamurlaşmayın.

Misafir Avatar
emre 2018-03-25 19:18:36 @Osmanlı

osmanlı sen 2023 e kadar bekle bi ihtimal senin için elektrifikasyon getirebilirler :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cevat 2018-03-25 09:40:01

Seninle gurur duyuyorum

Avatar
Mgv 2018-03-25 11:47:29

Ayla bebeği görünce vicdanı ne sızlamadımi aceba