banner388

Cumhurbaşkanı Samsunluların oylamasına sundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü Ovalarında sadece tarım yapılacağını söyleyerek Samsunluların oylamasına sundu. Erdoğan, "Bu ovalarda çivi bile çakılmayacak. Sadece tarımsal üretim yapılacak. Tamam mı? Oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler? Etmeyenler. Oy birliğiyle kabul edilmiştir. Demokrasi bu” dedi.

Cumhurbaşkanı Samsunluların oylamasına sundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü Ovalarında sadece tarım yapılacağını söyleyerek Samsunluların oylamasına sundu. Erdoğan, "Bu ovalarda çivi bile çakılmayacak. Sadece tarımsal üretim yapılacak. Tamam mı? Oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler? Etmeyenler. Oy birliğiyle kabul edilmiştir. Demokrasi bu” dedi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:12
Cumhurbaşkanı Samsunluların oylamasına sundu

Samsun haber - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda yağışlı hava altında 10 binlerce Samsunlu vatandaşa seslendi.

“KALE İÇERİDEN FETHEDİLİR”

Coşkulu kalabalık karşısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size güveniyorum. Kale içerden fethedilir unutmayın. 24 Haziran’a kadar gece-gündüz çalışıyor muyuz? Gençler, tüm gençlerimize AK Parti’yi anlatıyor muyuz? Meclis seçimler için tatile girmeden önce pek çok kritik düzenlemeyi hayata geçirdik. Emeklilerimize çifte bayram yaşatmak için her iki bayram verilmek üzere 1000 liralık ikramiye getirdik. Söz verdiğimiz gibi de emeklilerimize hemen bayram öncesi ödedik. Bunun yanında polislerimizin, öğretmenlerimizin, hemşire ve din görevlilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkardık. Böylece ikramiye ve maaşlarında yüzde 22’lik net bir iyileşme sağladık. Taşeron sorununu çözdük mü? İstismar araçlarını ortadan kaldırdık mı? İmar ve iskan sorununu, imar barışıyla çözdük mü? Şu anda imar barışında aman ha durmayın, müracaatlarınızı lütfen yapın. Ve sıkıntıları ortadan kaldıralım. Resmi tatile rağmen yarım milyona yakın başvuru yapıldı. Beklentimiz 14 milyon. Yapmayanlar süratle yapsın” dedi.

“YALANLARINI İFŞA EDECEĞİZ”

Bay Muharrem’in yalanlarını ifşa edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "MHP ile birlikte çıkardığımız o 211 sayı vardı ya. ‘Kaosa kalktı’ diye bazı gazeteler başlık atmıştı ya. İkisi o 411’e karşı Anayasa Mahkemesine (AYM ) gittiler. Orada Kılıçdaroğlu’nun da Bay Muharrem’in de imzası var. O zamanın AYM’si bu düzenlemeyi iptal etti. Bay muharrem, bay kemal size bu vebal yeter ya. Televizyon ekranlarında yalan söyleyebiliyorsunuz. Sahibi olduğu dershanede yanında çalışanların haklarını nasıl gasp ettiğini de tespit ettik. Bay Muharrem, sahne şovlarıyla kirli yasakçı geçmişini kapatabileceğini düşünüyor. Bay Muharrem’in yalanlarını ifşa etmeye eski kirli defterlerini açmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde taktığı maskenin arkasındaki çirkinlikleri milletimize göstermeye devam edeceğiz. Bir de şiir, bunun şairlik yönü de varmış. Ben bunu o şiir kitabından bazı yerleri okumayacağım. Ama gençler o şiir kitabında ne olduğunu görecekler. Bunun da ne denli istikamet üzere olduğunu görecekler" diye konuştu.


“CEVABINI SANDIKTA VERECEĞİZ”

Televizyonda yeni yönetim sistemini açıklayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi terör örgütleri üzerinden hizaya sokmaya çalışanlara cevabımızı sandıkta vereceğiz. Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız. İnşallah yastık altında doları olanlar, eurosu olanlar varsa bunları bozdurun. Hemen bunları TL’ye çevirin. Bunlara burada da bir dersini verin. Buradan Ordu’ya gidiyorum, akşam ilginç bir çekim yapacağım. İnşallah Çarşamba, Perşembe iki önemli programım var televizyonda. Savunma sanayi bu akşam. Ama dediğim gibi Çarşamba, Perşembe bu çekimler de anonsunu yapacağız. Buralarda yeni yönetim sistemini açıklayacağım" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-06-18 18:11:16

16 senedir ceklarla caklarla kandırıldın vatandaş aldatılma kandırılma! Elindekinden de olma! Dilin kemiği yok yalanın bini bin para nasılsa...

Misafir Avatar
emrecik 2018-06-19 13:03:21 @Cemal

eğer vatandaş kandırıldı ise, doğmamış bebelerin veballerini almıştır demektir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
SAMSUNLU GENÇ 2018-06-19 07:07:44

SAMSUNA YUSUF ZİYA YATIRIMCILARI KOVDU.. YATIRIMCIYA YER GÖSTERMEDİ. AK PARTİYE OY VERMİYECEGİM.

Misafir Avatar
AK PARTİ 2018-06-19 12:24:13 @SAMSUNLU GENÇ

HERKESİN BİR BAHANESİ VAR VERMEZSEN VERME LAN GİT MERAL APLANA VER:)

Beğenmedim! (0)