banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart Cumartesi günü Samsun'a geliyor.

banner269

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart Cumartesi günü Samsun'a geliyor.

20 Mart 2018 Salı 09:24
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a geliyor

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda AK Parti 6'ıncı Olağan İl Kongresi düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 6'ıncı Olağan İl Kongreye tüm Samsunlu vatandaşlar davet edildi. Kongre 24 Mart Cumartesi günü saat 12.00'da yapılacak.

10 BİNLER KATILACAK


AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Yönetim kurulu üyelerimizin de belirlenmesi ile bu büyük çalışmanın mutabakatın sonucunu 24 Mart ta gerçekleştirip 25 Mart’tan itibaren büyük bir hızla 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Samsun da İki yüz binin üzerinde üyemiz var. Bu üyelerin ve tüm vatandaşlarımızın katkısıyla bu kutlu davanın yürüyüşüne hızımızı hiç azaltmadan devam edeceğiz. Bizim teşkilatlarımızda yönetim kurulu listelerimizde toplumun her kesiminin temsil edilmesi amaçlanarak çalışmalar yürütülür. Listelerimizde mutlaka kadın ve genç sayılarımız belirlenmiş asgari sayıda olmak zorundadır. Kadınlar, gençler, engelliler çok büyük oranda temsil edilir. Kongre salonumuzda ve salon dışında,10 binlerce Samsunlumuzla kongremizi gerçekleştireceğiz Kongre ve mitingimize Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız teşrif edeceklerdir, Kongremizden önce dışarıda bir mitingimiz olacak. Cumhurbaşkanımız önce bu mitingi gerçekleştirecek daha sonra salona teşrif edecekler ve salonda kongremizi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

SAMSUN HALKI DAVETLİDİR

Kongreye ev sahipliği yapacak Tekkeköy ilçesinin Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun mitingler konusunda her zaman farkını gösteren ülkenin en dinamik ve en tecrübeli şehri konumunda bulunuyor. Her mitingindeki coşku ve kalabalık bunun en büyük göstergesi, dışa yansıyan resmidir. 24 Mart Cumartesi günü saat 12.00’da ilçemizde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonumuzda Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Tekkeköy halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisini herkes iyi bilir. AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan olduğu 2014 yılında ilçemiz meydanında mahşeri bir kalabalık ile ağırlayarak kendisine olan sevgimizi gösterdik. Yine iki defa Tekkeköy sapağında Cumhurbaşkanımızın konvoyunu durdurarak Tekkeköy’ün desteğini ve sevgisini her defasında ortaya koyduk. Şimdi her zaman olduğu gibi tüm Tekkeköy gönülden Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Örnek bir kongre ve karşılama yapacağız. Ev sahibi olarak hem salonun içinde hem de salonun dışında Cumhurbaşkanımıza sevgimizi ve desteğimizi göstermek için yerimizi alacağız. Ayrıca 24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 12.00’da Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Kongremize ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya tüm Samsun halkını davet ediyoruz " dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Terken 2018-03-21 12:24:01

Kutlu derken????

Avatar
Riza 2018-03-22 10:16:43

Bu memleketde ne kadar seçim yapilirsa yapilsin sonuç belli Akp kazanir. Çünkü şartlar eşit değil. Tek muhalefet kanali vardi cnn türk oda satiliyor. Yani yani sonuç 49 a. 51 olur kime oy verirsen ver seneye.

Avatar
55 2018-03-20 09:32:38

Sayın CUMHUR Başkanım şimdiden hoş geldiniz şehrimize belediye bünyesine alınmayan işçilerle ilgili iyi bir haber bekliyoruz sizden sayın cumhur başkanım 19 mayıs gençlik ve spor bayramından önce samsundan vereceğiniz demeçlere şimdiden teşekkür ederim

Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-03-21 15:44:08

hoş gelmiş sefa gelmiş başımısın üstünde yeri var buyursun

Avatar
Bahar 2018-03-22 04:17:46

Ülkede herşey erdoğan cumhurbaskani, basbakan, gk başkani parti başkani il başkani kisacasi herşey. Bu nasil düzen tek adam bile az. Bu olayi anlatmaya. Samsuna iki parkdan baska ne yapildi. Satilanlara bakin birde herşey ucuza satildi malesef durum bu.....

Avatar
Vatandaş rıza 2018-03-23 09:14:01

Yanlış yorum yapmışsın.. Ümitsiz şeytan olma...

Avatar
55 2018-03-23 09:14:31

Sayın cumhur başkanım müjdelerle bekliyoruz sizi kara denizi incisi Samsun'umuza hem kadroya alınmayan taşerön işçilerle hem memur emekli maaşlarını düşürülmemesi konusunda ek ödenen üçretlerin emekli maaşlarına yansıtılması konusu ile ilgili müjdeler vermenizi emekli işçi kosgebin her desteğinden yararlanıyor Memur emeklisi yararlandırılmıyor bu ülkeye emekli memur ülke ekonomisine kadkıda bulunabilir hem daha çok etkili olur kalite yükselir konularla ilgili müjdelerinizi bekliyoruz sayın Cumhur Başkanım

Avatar
Riza 2018-03-23 20:12:32

Vatandaş riza eleştirite kaplu olma. Dünya bambaşka dişarda biz başka şeylerke oyalanip birbirimizi yiyoruz içerde makesef. Kim fetöcü kim değil onu bile ayitlayamadik iki yilda. Adamlar var hergün ekranlarda fetö yü görse hemen el etek sarikacak geçmişdeki gibi ama bize tam tersi görüniüyor reisde malesef yaninda gezdiriyor durumlar bu anlayana.