banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun’daki o çalışmayı yakından takip ediyor

Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’daki beton yol çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun’daki o çalışmayı yakından takip ediyor

Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’daki beton yol çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 16:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun’daki o çalışmayı yakından takip ediyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık, Alaçam, Havza, Çarşamba ve Ladik ilçelerinde çalışan muhtarlarla bir araya geldi.

“BAŞKAN BUNU BİLİYOR MU?”

Samsun'da ayrım yapmadan nerede aciliyet varsa oradaki sorunları çözmek için öncelik verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim köylerimizdeki sorunlar görüldü mü? Başkan bunu biliyor mu? diye endişe etmeyin. Emin olun hepsini biliyorum. Hepsini de yapacağız Allah’ın izniyle. Elimizden gelse bir yıl içinde yapacağız ama ekonomik imkânlarımız buna el vermiyor. Ama şunu bilin kanımızın son damlasına kadar hizmet etmek için çalışacağız. Tüm şartlarımızı zorlayarak Samsun’un tüm yollarını bitirmiş bir belediye başkanı olmak için elimden geleni yapıyorum. Yol meselesinden ziyade çözmekte zorunlu hissettiğimiz bir başka sorun var. O da içme suyu. Su ile ilgili bir sıkıntınız varsa, bizlere mutlaka en kısa sürede söyleyin. Biz köylerde pınarlardan su doldurup evimize taşıyarak içiyorduk. O zamanlar sağlıksız suyun zararlarını gerçekten bilmiyorduk. Hak tecelli etti öldü dediğimiz birinin belki de su ile vücuduna aldığı bir takım kimyasallardan dolayı öldüğünü bilemiyorduk. Dolayısıyla ‘su sağlıktır’ diyerek içme suyu sorunlarının çözülmesine öncelik veriyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANI TAKİP EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'daki yol çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız Samsun’da yaptığımız beton yol çalışmalarını yakından takip ediyor. Kendileri beton yol çalışmalarımız hakkında, ‘Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz köylerde beton yol işine girmiş. Güzel işlere imza atılıyor. Çalışmaları yakından takip ediyorum.’ demiş” açıklamalarında bulundu" şeklinde konuştu.

“KÖYLÜLER MUHTARLARI SIKIŞTIRIYOR”


Muhtarların köylüler tarafından sıkıştırıldığını ifade eden Başkan Yılmaz,"Köy halkının sizlerden her zaman bir şeyler istediğini biliyorum. Camiye, bakkala, kahveye gittiğinizde sizi durdurup ‘Seni biz seçtik’ diyorlar. ‘Sen şunları Büyükşehir’e, şunları falancaya yaptırsana kardeşim’ diyerek sizleri sıkıştırıyorlar. Sizlerin o durumda olduğunuzu biliyorum. O yüzden, sizin için sizi düşünerek olaya baktığımızı da bilmenizi istiyorum. Allah’ın izniyle hepsini yapacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.08.2017 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
golalan 2017-07-31 21:33:41

o zman sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum samsun da gebı koy grup yollarına ve gebı koy yollarına hıc bakılmıyor sayın cumhurbaşkanım lütfen bızım yolumuzun da takıp cısı olurmusunuz

Avatar
Metin 2017-08-01 14:34:30

Köylünün yolu suyu elektrik yapılsın, ama köylünün Gelirine, Tarımına, hayvancılığa yaşam şartlarını biraz takipci olsunlar, şehir içini unutmasınlar,, işi kolay rant A ÇEVİRMESİNLER altı ay sonra bozulmasın.

Avatar
Emre Eriskim 2017-08-01 22:18:34

Sayin
Yusuf ziya yilmaz
Her tarafin yollarini yapiyorsunuz ama 3 yildir Atakum yeni mahalle RUYAM EVLERİ 3417.cd de Asvalt yola hasret kaldik

Avatar
tan 2017-08-01 23:08:46

Her tarafı yol yapın çok güzel işyerleri mağdur olmayıp asfaltın üstüne rahat masalar atsın,tıpkı atakum sahili gibi Termedeki metruk binaları yıkıyonda atakumdakilere gücün yetmiyomu bazıları yıkıldı arkası olanlar dimdik ayakta, onların işgal ettiği yerde doğmamış bebelerin hakkı var