banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayı içerisinde Samsun'a gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayı içerisinde Samsun'a gelecek.

08 Şubat 2018 Perşembe 13:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanlığı, ilçe kongrelerinin tarihini açıkladı. Yapılan açıklamada 23 Şubat Cuma günü; Ladik, Vezirköprü, Ayvacık, 24 Şubat Cumartesi günü; Asarcık, Canik, Tekkeköy, 25 Şubat Pazar günü; Kavak, Bafra, İlkadım, 26 Şubat Pazartesi günü; Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs ilçe kongreleri yapılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAMSUN'A GELECEK

İlçe kongrelerinin yapılmasının ardından Mart ayının 15 ile 31'i arasında yapılacak olan AK Parti Samsun İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açıklandı.


DAVUTOĞLU SAMSUN'A GELİYOR

Türkiye cumhuriyeti 26. Başbakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun ise 10-11 Şubat tarihleri arasında Samsun'a gelerek önemli görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 09.02.2018 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2018-02-08 17:15:46

gelsinler tabii basimizin ustunde yerleri var.yalniz geldiklerinde su su gecmiste soz verdikleri projelerin akibeti hakkinda bilgilerle gelsinler.