banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Mart tarihinde Samsun'a gelecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Mart tarihinde Samsun'a gelecek. 

21 Şubat 2019 Perşembe 18:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında 3 Mart tarihinde Samsun'a miting düzenleyecek. 

TARİHİ GÜN OLACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 3 Mart'ta gerçekleştirecekleri mitingle Samsun'un tarihi günlerinden birini daha yaşayacağını söyledi. Samsun'un, gönül belediyeciliğinin mimarı olan Erdoğan'a her zaman sahip çıktığını ifade eden Başkan Aksu, "19 Ocak’ta aday tanıtım toplantımıza teşrif eden Cumhurbaşkanımızı hemşehrilerimiz muhteşem bir coşkuyla karşıladı. Buradan mutlu ayrılan Cumhurbaşkanımızın Samsun sevgisini hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Hemşehrilerimizin de liderimize sevgileri ve destekleri her zaman en üst seviyede olmuştur. Samsun'a özel bir sevgisi olan Genel Başkanımızı hemşehrilerimizin en güzel şekilde ağırlayacağına inancım tamdır. Samsun mitingimiz yoğun katılımla büyük coşku içerisinde geçecektir. İl Başkanlığı olarak hazırlıklarımıza başladık" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazif karatas 2019-02-21 21:15:54

Tarih dediğin o gğnler bitti başkan çok zor çok 1 nisanda samsun yönetimi kompile istifa edeceksiniz şimdiden istifanızı hazırlayın bence

Avatar
55 2019-02-21 20:41:53

Çok lağzımdı yalanları sıkar sıkar gider bu chp ve İP varya diyecek bunlar terörist terörle beraber diyecek,yıllardır feto terörüyle kol kola yatağa giren erdoğan dı şimdi ne oldu ve sonunda kendi uçaklarımızla başımıza bomba yağdırdı kim bu hükümet ne istediyseler verdik dedi bizat erdoğan,hayatı yalan .

Avatar
Serpil 2019-02-22 03:33:26

Enflasyon aldı başını gidiyor dışa bağımlılık hat safaya ulaştı işsizlik suriyelilerin dolup tasmasi gezerek para alması gencler issiz issizlere para yok suriyeliye var hayvancilik tarım üretim bitti her yer satıldı tank palet vardı orada gitti faturalar üçdu seçimden sonra faturası halka ağır patlayacak sayın cumhurbaşkanımız bunlarımı açıklamaya geliyor acaba...

Avatar
Can 2019-02-22 02:17:20

Madem samsunu cok seviyoda samsuna ne yapiyo anca sozde anca

Avatar
Murat 2019-02-22 03:37:20

İnsanlar ötekileştirildi ak partili olmayan terörist fetocü gerçekleri insanlar korkudan konuşamaz hale geldi ne oluyor bize YAZIK BU ÜLKEYE YAZIK ŞANLI MİLLETİMIZE ACABA BİZİ KİM BU HALE GETİRDİ....

Avatar
Orhan USTA 2019-02-22 09:47:31

Daha yeni gelmişti. Parti başkanı ünvanı ile Samsun'a bu kadar sık geliyorsa Samsun'da sıkıntı var demek ki anketler de sıkıntı olmalı. 24 Haziran erken seçiminde ne denmişti: "Düğün erkene alınıyorsa kız hamiledir". Sonuç; Seçim öncesi söz verilenler yapılamadı. Örnek; faiz ve dolar hala tepelerde. Yani bir sorun var ki erken seçim yapıldı, bir sorun var ki Samsun'a bu kadar sık geliniyor.

Avatar
yerli oto 2019-02-22 00:52:45

kurtuluşun 100.yılında yerli oto fabrikasının Samsunda kurulacağını açıklama zamanıdır. Samsun bunu fazlasıyla hak ediyor. Marmara bölgesine yatırımı bırakın artık sonra göçten yakınıyorsunuz.

Avatar
halıl 2019-02-22 09:53:06

gene geliyorsa samsunda sıkıntı var demektır adayları gozden gecır erdogann