banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan fırçayı bastı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda belediye başkanlarını ve milletvekillerini sert bir dille uyardı.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan fırçayı bastı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda belediye başkanlarını ve milletvekillerini sert bir dille uyardı.

13 Temmuz 2018 Cuma 18:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan fırçayı bastı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Millete yanlış yapan hiç kimsenin AK Parti’de yeri olamaz. Çünkü partimiz milletin kendi partisidir. Hiçbir arkadaşımızın tek bir anını dahi boşa geçirme hakkı yoktur. Hiç kimsenin kendisini partisinin ve davasının önüne geçirmesi mümkün değildir" açıklamalarında bulundu.

"BELEDİYE BAŞKANLARI SEÇİMDEN SEÇİME Mİ ZİYARET EDECEK?"

Erdoğan açıklamalarında belediye başkanlarını uyardı. Vatandaşların seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini belirten Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:

"Önümüzde mahalli seçimler var. Nerede bir yanlış yaptık? Bunları değerlendirip düzeltmek ve Mart yerel seçimlerine de böylece girmek durumundayız. Ancak bu şekilde milletimizin karşısına mesajını aldığımızın huzuruyla, güveniyle, cesaretiyle çıkabiliriz. Önümüzdeki ay büyük kongremizi yapıyoruz.

Millete yanlış yapan hiç kimsenin de arkadaşlar AK Parti’de yeri olamaz. Çünkü partimiz milletin kendi partisidir. Hiçbir arkadaşımızın tek bir anını dahi boşa geçirme hakkı yoktur. Hiç kimsenin kendisini partisinin ve davasının önüne geçirmesi mümkün değildir.

Aramızda belediye başkanı da bulunuyor. İşte bu seçimlerden sonra bana gelen raporlara baktığımızda özellikle bazı eleştiriler var ki bu çok çok önemli. Vatandaş özellikle şunu arıyor, bu tabi ağırlıklı belediye başkanları bunun yanında milletvekilleri vesaire… Tevazu arıyor tevazu. Belediye Başkanı, benim dükkanıma gelip bir çayımı içmedikten sonra ben bu belediye başkanını ne yapayım diyor. Yani seçimden seçime mi belediye başkanı, milletvekili beni ziyaret edecek diyor. Veya kendi tanıdıkları ofislere uğrayıp çekip gidecekler diyor."

GÖZLER SAMSUN BELEDİYE BAŞKANLARINDA

Samsun'da vatandaşların büyük çocuğunluğu siyasileri seçimden seçime görmekten şikayetçi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert açıklamaları sonrasında gözler Samsun'daki belediye başkanlarına çevrildi. 

Son Güncelleme: 13.07.2018 18:28
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2018-07-13 19:18:51

Valla necattin başkan varken haftada 3 kez sabunlu suyla yikaniyordu sokaklar 2 bulvar güzellik abidesi gibiydi çimler çınarlar mahalle aralarında yollar yamalida olsa yapılıyordu kaldırımlar hep onun zamanında yapıldı ev hanımlarına çeyrek veriyordu çöp topluyorlar diye atık yağ toplamaya başlamıştı belediye 5 kilo atık yağ getirene 1 lt yeni yağ veriyordu

Avatar
Asalet 2018-07-13 22:47:23

Ayrıca belediye başkanlarının kendi tanıdıklarını kendi akrabalarını belediyeye yığmasına ne demeli selamı gönderen işe alınıyor hemde okumamış ikikere iki kac eder onu bilmeyenler yazık okuyup ter dökenlere emeksiz ekmek olmaz iyi yapmış basmış fırcayı kimsenın bişey demesine gerek yok adam kac yıl sonrayı hesap edebilecek karakterde be seviyede

Avatar
Can 2018-07-14 09:22:24

Atakum belediye başkanının bir daha aday olmasını istemiyoruz. Her yeri binalarla doldurdu boş bulduğu yere imar variyor park bahçe yapılmıyor eskiler süslenip yeni diye millete sunuluyor binaların arasında boğulduk artık dur denmeli

Misafir Avatar
Serdar 2018-07-14 17:37:47 @Can

Kesinlikle katılıyorum Atakum' a park yapılmalı ve mümkünse boş arazilere ikamet yerine park yapılmalı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Göksel yıldırım 2018-07-14 09:36:37

Yıllardır yusuf ziya yılmazdan ve erdoğan toktan neler çektik.ey başkanım.at bunları partimizden.samsun halkı sevmiyor bunları.belediyelerindeki çalışanların hepsi kaba,ve sorumsuz.kimse yardımcı olmuyor.bizi perişan ettiler yıllardır sesimizi duyan yok.

Avatar
gerek yok 2018-07-13 19:09:34

Tam da ladikten bahsediyor.

Avatar
Esnaf 2018-07-13 19:28:34

Seçim zamanı kapı kapı gezenler seçimden sonra kapimizin önünden geçerken kardeşim selamün aleyküm demediler sayın cumhurbaskanim benden bu belediye ye katien yok.siz bambaska

Avatar
Kemal Keleş 2018-07-13 19:31:21

Belediye başkanlarının yanında ilçe başkanlarının halkı dışlaması ve ötekileştirmesi araştırılmalı...

Avatar
İLKADIM ESNAF 2018-07-14 07:14:33

İLKADIM SINIRLARINDA BU KADAR SEYAR SATICIYA GÖZ YUMAN ERDOĞAN TOK SESLENİYORUM.. BİZ ESNAF BU SEYAR SATCILARDAN CANIMIZ YANDI.. BİZ NECATTİN DEMİRTAŞ KIZIYORDUK . KARDEŞİM SEN PERİŞAN ETTİ İLKADIM ...