banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhur İttifakı İlkadım’ı kuşattı

Bayındırlık ve İskan Eski Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  güçlü bir belediyecilik için hükümet desteğinin getireceği yatırım avantajlarını İlkadım’a anlattı.

banner269

Cumhur İttifakı İlkadım’ı kuşattı

Bayındırlık ve İskan Eski Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  güçlü bir belediyecilik için hükümet desteğinin getireceği yatırım avantajlarını İlkadım’a anlattı.

20 Şubat 2019 Çarşamba 13:27
Cumhur İttifakı İlkadım’ı kuşattı

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok seçim çalışmalarını sürdürdü.

HALK CUMUHUR İTTİFAKI ADAYLARINI SEVDİ

AK Parti İlkadım Belediyesi Aday Adaylarından Musa Arslan tarafından gerçekleştirilen buluşmada Bayındırlık ve İskan eski Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

5 YILDA 255 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPTIK

Başkan Erdoğan Tok; "Geçtiğimiz 5 yıllık süreç içerisinde mega projeleri hayata geçirdik. Belediye olarak 5 yılda 255 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bu yatırımların dışında iktidar belediyesinin avantajlarını kullanarak Ankara'da edindiğimiz tecrübe ve birikimlerimizle bakanlıklarla kurduğumuz diyaloglar çerçevesinde hükümet yatırımlarını ilçemize kazandırdık. Bu yatırımlara en güzel örneklerden biri Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi olarak şu an 5 binden fazla gencimize eğitim olanağı sağlayan İlkadım Gençlik Merkezimiz oldu. Samsun Anadolu Lisesi bahçesindeki alan Milli Eğitim Bakanlığına ait. Burayı almakta çok zorlandık. Bunun alt yapısını oluşturarak bu hizmetin karşılığında Belediyemize ait Anadolu Mahallesinde bulunan 10 dönümlük çiçek serasını Milli Eğitime devrettik. Anadolu Mahallemiz çiçek serasında bu alanda 18 ve 24 derslikli ilkokul yapılmasına imkan sağladık. Alt yapısını oluşturduk. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızla koordinasyonu ve görüşmeleri sağlayarak Samsun Anadolu Lisesi'nin Bahçesine, bizim bölgemizde Batı park alanında bulunan Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu ölçeğinde 2 bin 500 kişilik dev kapalı spor salonunu ilçemize kazandırıyoruz. Girişimci belediyecilik anlayışımızla her iki bakanlığımız arasında koordinasyonu sağlayarak tek taşla iki dev yatırımı ilçemize kazandırıyoruz. İş bilenin kılıç kuşananın. Biz bunu bu dönem yaptık ve inşallah Cumhur ittifakı adayı olarak 31 Mart seçiminden sonrada Ustalık dönemimiz ile bu değişim dönüşümü uç noktaya taşıyacağız" dedi.


GAYEMİZ HİZMET

Bayındırlık ve İskan eski Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir; "AK Parti Hükümetinin Samsun Milletvekili olarak ve bu ülkenin Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak hem ülkemize hem şehrimize birçok yatırımı kazandırdık. Şimdi de Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği görev ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak şehrimize hizmet edeceğiz. Gayemiz yine hizmet yine siz vatandaşlarımızın refahı" diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-02-20 16:52:00

kardeşim neyaptınız da oy istiyorsunuz size oy yoook

Avatar
SS55 2019-02-20 21:18:25

Fotoğraflarda iki başkanın birden koluna girip ortalarında poz veren adam da neyin nesi ?...

Avatar
ali 2019-02-20 18:55:35

ne yaparsanız yapın işiniz çok zor çünkü siz insanları seçimdewn seçime hatırlıyorsunuz diğer zamanlar padişah kesiliyorsunuz.