banner388

Çukur Dizisinin Emrah Amiri özür diledi

Çukur Dizisinde rol gereği polis memurunu tehdit eden Emrah Amir, özür diledi.

Çukur Dizisinin Emrah Amiri özür diledi

Çukur Dizisinde rol gereği polis memurunu tehdit eden Emrah Amir, özür diledi.

21 Şubat 2018 Çarşamba 09:36
Çukur Dizisinin Emrah Amiri özür diledi

Samsun haber - Çukur dizisinini 18. bölümünde Emrah Amir karakteri kendisini durduran polis memurunu tehdit ederek haritadan kendisine yer seç demesi tepkilere yol açmıştı.

Bu sahneyi izleyen Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir vatandaşta dizi hakkında Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) şikayet ette bulundu.

"CEZA UYGULANMALI"

Diziyi hayretler içerisinde izlediğini belirten S.Y., "Akan trafikde makas atması, trafik polisini aşağılamasını ve kendisine yer seç diyerek tehdit etmesini gördüğümde çok sinirlendim. Bir senaryoda olsa kesinlikle kabul edilemez bir durum. Orada Türkiye Cumhuriyeti polis’i bulunmaktadır. Ayrıca görevli kişi figüran yada oyuncu olabilir ama üstündeki üniforma ve motosikleti polisimize aittir. Bu kabul edilemez bir durumdur. Yetkililer bu sahne için yapımcı firma ve yayınlayan kanal hakkında en ağır ceza uygulamasını talep ediyorum" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Dizinin yapım şirketi bugün yayınladığı yeni bölüm fragmanında Emrah Amir, yolda gördüğü polis memurunun yanına giderek hata yaptım özür dilerim diyor.
 

Son Güncelleme: 21.02.2018 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haluk 2018-02-21 10:10:46

kesmedi beni digor'ludan ve polisten özür dilemesi kesmedi beni yok neymiş ödemesi varmış geç bunları bu kadar ucuz değil devletimin polisine gider yapmak

Avatar
Misafir 2018-02-21 16:00:52

Kardesim birak bu isleri ya.reklam yapma ya.bu kadar duyarlisinda bu kadra ciplak sahneler oluyo neden erkeklik yapmiyosun.birak reklami isine bak!....

Avatar
madalyali 2018-02-22 10:39:20

bunu mafya polise yapmıyor polis polise yapıyor reklam peşinde kosan birileride alınmıs hemen . dizi ulan bu kurgusu olan bir sey cahiller .