banner388
banner390
banner410
banner408

Çocukların gözünden Samsun'da ulaşım

Samsun'da ilkokul üçüncü sınıf öğrencileri, Samsun ulaşımını kaleme alarak örnek bir projeye imza attılar.

banner269

Çocukların gözünden Samsun'da ulaşım

Samsun'da ilkokul üçüncü sınıf öğrencileri, Samsun ulaşımını kaleme alarak örnek bir projeye imza attılar.

09 Aralık 2018 Pazar 15:23
Çocukların gözünden Samsun'da ulaşım

Samsun Haber-Samsun Atakum'da ki Adnan Kahveci İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri toplu taşımada sağlıklı ulaşımı konu alan "Çocukların Gözüyle Ulaşım" temalı resimler çizdiler.

Proje hakkında bilgi veren Öğretmen Oğuz Özdemir, "SAMULAŞ ile yapılan görüşme sonrasında projemizi kendilerine anlattık ve okulumuz yakınında bulunan Atakent tramvay istasyonunda resimleri sergilemek istediğimizi ilettik. SAMULAŞ yönetimi bizlere destek verdi ve raylı sistem araçlarını kullanan yolculara yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla istasyonu açık hava sergisi haline döndürmüş olduk. Projemize renk katan birbirinden güzel çizimleri ile verdikleri güzel mesajlar nedeniyle öğrencilerime ve SAMULAŞ yönetimine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

MAVİ KOLTUĞUN ÖNEMİ

Çocuklar çizdiği resimlerde toplu taşıma araçlarındaki doğru ve yanlış davranışları ele aldılar. Çocukların mavi koltuklara verdikleri önem gözlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem Kurdoğlu 2018-12-10 11:05:14

Ne yazık ki; çocukların gözleri gerçekleri yansıtıyor. Yaşlı biri olarak bu tür olaylarla ben de sık sık karşılaşmaktayım. Kutlarım bu çocukları.