banner388

Çocuğunu dövdüğü iddia edilen baba ''zalim'' olmadığını söyledi

3 yaşındaki çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle suçlanan Serkan Kara, hakkında yapılan iddiaları kabul etmedi.

Çocuğunu dövdüğü iddia edilen baba ''zalim'' olmadığını söyledi

3 yaşındaki çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle suçlanan Serkan Kara, hakkında yapılan iddiaları kabul etmedi.

08 Haziran 2017 Perşembe 15:23
Çocuğunu dövdüğü iddia edilen baba ''zalim'' olmadığını söyledi

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan Serkan Kara'nın 3 yaşındaki çocuğu A.K'yi darp ettiği iddia ediliyor. Konu mahkemeye kadar taşındı, karar serbest bırakılması yönünde oldu. Baba ise hakkındaki suçlamaları şiddetle karşı çıkıyor.

Serkan Kara, kendisi hakkında yapılan iddialara karşı açıklama yaparken olay anını anlatırken  ''ben zalim bir baba değilim'' açıklamasını da ekliyor.

''ben zalim bir baba değilim''

Serkan Kara, “Cuma akşamı, iftar yemeğini yedikten sonra biraz uzanmak istedim. O sırada eşim diğer çocuğumun altını değiştiriyordu. Daha sonra çocuklar odada oyun oynuyorlardı. Ben de uyudum, bir süre sonra bağırış duydum ve oğlum A.’nın yere düştüğünü gördüm. Kanepenin üzerinden hopladı ve sobaya düştü. Hemen yanına gittim, ‘oğlum’ diye seslendim, kendinden geçmişti, kalp masajı yaptım, nefes aldı ve ‘baba’ dedi, sonra yine kendinden geçti. Hemen ev sahibimize seslendim, ‘çocuğum düştü, bizi hastaneye yetiştir’ dedim. O arada yolda amcam denk geldi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüğümüzde kalbi durmuştu, doktorlar hemen geldi ve müdahale yaptı, kalbi çalıştı. Bizi daha sonra fakülteye sevk ettiler, çocuğumu yoğun bakıma aldılar. Şu an yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Hakkımdaki iddiaları kabul etmiyorum, bana iftira atıldı, ben zalim bir baba değilim. Ben çocuklarım için bu dünyada varım, onlar için çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Gazetesi / Zeynep Irmak Öcal

Son Güncelleme: 09.06.2017 12:18
Anahtar Kelimeler:
SamsunSerkan Kara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-06-09 00:17:51

güneş balcıkla sıvanmaz, hayati tehlikesi var zalim baba değilmişsin, bide 3 yaşında,dünyayaı gec ahirette cezası cehennem