banner388

CITYMALL'dan 23 Nisan mesajı

 CITYMALL AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100.yıl kutlamalarında; alışveriş merkezinin dışına epeyce büyük bir Atatürk resmi ve Türk bayrağı astı.

CITYMALL'dan 23 Nisan mesajı

 CITYMALL AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100.yıl kutlamalarında; alışveriş merkezinin dışına epeyce büyük bir Atatürk resmi ve Türk bayrağı astı.

23 Nisan 2020 Perşembe 20:32
CITYMALL'dan 23 Nisan mesajı

Samsun'da bu yıl Ocak ayında açılan  Citymall Avm, Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısa süre önce kapanmıştı. Mayıs ayı ortalarına doğru açılması beklenen avm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nın 100 yılı kutlamaları kapsamında, avm binasına  Atatürk resmi ve Türk Bayrağı astı.

 Citymall Avm Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"SEVGİMİZİ DORUKLARA TAŞIYACAĞIZ"

Çelik: "23 Nisan milletimiz ve devletimiz için özel bir gün. Üstelik bu sene 100.yılını kutladığımız 23 Nisan Bayramı Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokaklara taşmasa da evlerimizden, işyerlerimizden en önemlisi de yüreğimizden gelen sevgiyle kutlanıyor. Bu akşam saat 9'da istiklal marşımızı okuyarak bu sevgimizi doruk noktaya taşıyacağız"dedi.

 Bu günün diğer bir anlamı olan Ramazan-ı Şerif'in başladığına vurgu yapan Çelik: "23 Nisan da Çifte bir mutluluk yaşıyoruz. Bu akşam Ramazan-ı Şerif'in ilk gecesi ve müslüman aleminin ilk sahuru yaşanacak. Bu vesileyle Ramazan Ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim bu mübarek günlerde dirliğimizi, birliğimizi bozmasın." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.04.2020 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2020-04-24 08:15:16

Virus hastalığının biran evvel yok olmasini avm size kavuşmak istiyoruz bu vesile ile 23 nisan ve ramazan-ı şerif tüm müslüman alemine kutlu olsun

Avatar
ALPER 2020-04-24 08:39:50

ne avmsi işhanı bunu da yayınlamazsan takipten çıkacağım