banner388

Cinsel istismara uğrayan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Cinsel istismara uğrayan ve yaşamını yitiren minik Rüzgar bebeğin, 1.5 ay önce kalp ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Cinsel istismara uğrayan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Cinsel istismara uğrayan ve yaşamını yitiren minik Rüzgar bebeğin, 1.5 ay önce kalp ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

09 Ekim 2020 Cuma 18:23
Cinsel istismara uğrayan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

RÜZGAR İLE BERABER İNSANLIK DA ÖLDÜ!

Çorum’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve cinsel istismara uğradığı tespit edilen 3 yaşındaki erkek çocuğunun 1.5 ay önce kalp ameliyatı olduğu ortaya çıktı.
Doğuştan yakalandığı hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Rüzgar Ege Ş.’nin yaşadığı rahatsızlık geçen Şubat ayında gündeme gelmişti. Çorum'da yaşayan ve oğlunun sağlık sorunları nedeniyle yardım talebinde bulunan Zeynep Büşra Yalınız’ın çağrısına karşılık veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Rüzgar Ege’nin tüm ameliyat masraflarını karşılayacağını açıklamıştı. Yapılacak yardım üzerine anne ile birlikte minik Rüzgar da belediyeye gelerek Başkan Şahiner’i makamında ziyaret edip kendisine teşekkür etmişti.


 

HER ŞEY GÜZEL GİDERKEN...


Başkan Şahiner'in girişimleri sonucu ameliyat masrafları karşılanan Rüzgar için İstanbul’da özel bir hastane ayarlanmış, 3 yaşındaki talihsiz çocuk da 26 Ağustos'ta İstanbul'da özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşmuştu. Anne de oğlunun ameliyatı sonrasında emeği geçenlere teşekkür etmişti.
 

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI


Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tekrar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan minik Rüzgar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Hastanede yapılan müdahale esnasında görevliler, çocuğun cinsel istismara uğramış olabileceği şüphesi üzerine polise haber verdi. Bunun üzerine polis ekipleri anne Zeynep Büşra Yalınız ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından “nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” suçlarından adli makamlara sevk edilen anne ve erkek arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Minik Rüzgar da dün toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
CinselistismarçorumRüzgar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun sevdalisi 2020-10-09 19:21:24

Allah belanızı versin.Pislikler

Avatar
salih 2020-10-09 19:57:12

idam istiyoruz idam bunları ascaksın ve bunun gibileri de ama reis idam önüme gelsin imzalarım diyor bir de akp milletvekillerine söylese hemen yasayı çıkartın önüme koyun diye tabiiiii mecliste akpliler reisi dinlemiyor çok komik ülkeyiz idam istiyoruz sapıklara

Avatar
Samsun sevdalisi 2020-10-09 22:18:02

Allah belanızı versin.Pisliklet

Avatar
Emine gur 2020-10-10 08:12:57

Artık idam sart oldu

Avatar
Aylan 2020-10-10 10:57:52

Allah belanızı versin

Avatar
55 2020-10-10 11:23:04

sayın hukumet daha nıye duruyorsunuz bunlar ıdam edın bu serefzızlerı

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-10-10 13:45:52

Bu ülkede topluca tecavüzlerde olsa , katliamlarda olsa asla idam getirmezler.Çünkü idamın getirmemelerinin nedeni ilerde "idam cezasının" kapsamının genişlemesinden korkuyorlar.Bugün fetö , yarın tecavüzcüler , öbür gün haramzadelerin boynuna yağlı urgan geçirirler diye idamı asla getirmezler.Bu sözüm akıllarda kalsın.Türkiye'de hergün kadınlarda öldürülse , çocuklara ve hayvanlara tecevüzde edilse , darbeye teşebbüste olsa (oldu zaten) asla idam gelmez.Kapsamı genişler bizde dar ağacına asılırız diye korkuyorlar çünkü.Bu nedenle kimse idam gelsin diye boşa uğraşmasın.İdam midam hikaye.Böyle tecavüzcülere bakmak zorunda bu devlet...

Avatar
Güvenme 2020-10-10 16:32:31

O pislikleri cinsel organlarında asacaksın