banner388

Cinayet zanlısı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da dün meydana gelen olayda bir kişinin ölümüne sebep olan şahıs adliyeye sevk edildi.

Cinayet zanlısı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da dün meydana gelen olayda bir kişinin ölümüne sebep olan şahıs adliyeye sevk edildi.

30 Kasım 2017 Perşembe 13:58
Cinayet zanlısı ile ilgili flaş gelişme

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda bıçakla bir kişiyi öldüren şahıs, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası 30 yaşındaki Soner A., sokakta bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Bıçak darbeleri ile atardamarı kesilen Soner A., sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken acil serviste kalbi durdu. Doktorlar tarafından müdahale edilen ve kalbi tekrar çalıştırılan Soner A. daha sonra ameliyata alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri Soner A.'yı bıçaklayan 33 yaşındaki Orhan Y.'yi suçta kullandığı bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu sona eren Orhan A. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Orhan Y., "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 30.11.2017 15:27
Anahtar Kelimeler:
CinayetSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabattin ali 2017-11-30 23:02:18

Kaç yıl yatıp tekrar aramıza katılcak acaba bu katil!