banner388

Cinayet masasından çay ocağına 

Samsun'da cinayet masasında görev yaptığı sıra 200 parçaya ayrılmış cesetten olumsuz etkilenerek malulen emekli olan polis şimdilerde ise çay ocağı işletiyor.

Cinayet masasından çay ocağına 

Samsun'da cinayet masasında görev yaptığı sıra 200 parçaya ayrılmış cesetten olumsuz etkilenerek malulen emekli olan polis şimdilerde ise çay ocağı işletiyor.

06 Haziran 2020 Cumartesi 10:26
Cinayet masasından çay ocağına 

Samsun'un İlkadım ilçesinde çay ocağı işleten 45 yaşındaki Nurettin Deniz’in geçmişte yaptığı işi duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor. 1995 yılında büyük bir istek ile polis olan Deniz, meslek hayatında karşılaştığı olaylar ve eşinden ayrılması onda travma oluşturdu. Yaşadığı travmayı atlatamayan ve malulen emekli olan Deniz, şimdilerde çok ocağı işletiyor.

İMKANIM OLSA GERİ DÖNERİM

Mesleği bırakmasındaki en büyük sebeplerinden birinin İzmir'de görev yaptığı sırada 200 parçaya ayrılmış bir insan bedeni görmek olduğunu belirten Nurettin Deniz, polisliği özlediğini söyledi. İmkanı olsa polislik mesleğine geri dönmek istediğini ifade eden Deniz, "1995 yılında polis memuru oldum. İlk olarak Samsun'da görev yaptım. 2000 yılında Samsun cinayet masasına geçtim ve burada 3 sene görev yaptım. Akabinde Muş'a gittim ve orada 5 sene görev yaptım ve sonra İzmir'e tayin oldum. Bu süreçte psikolojik rahatsızlık geçirdim. 2011 yılında da malulen emekli oldum. Bu psikolojik rahatsızlık geçirmemin sebepleri çalışmış olduğum ortam, görmüş olduğumuz cinayetlerdir. 2007 yılında eşimden ayrıldım, o da beni olumsuz etkiledi. İzmir'de çalışırken bir cinayet olayı vardı. Çocuk ablasını doğramış, 200 parçaya ayırmıştı. Kafası poşetin içindeydi. Banyonun içerisinde ise et parçaları vardı. Bu olay beni çok etkilemişti. Rahatsızlığıma orası da sebep oldu. Daha sonra 2011 yılında emekli oldum. Boş durmaktansa en azından bir iş yapalım dedim ve aklıma çay ocağı açmak geldi. 2017 yılından beri çay ocağı işletiyorum. Şu anda polisliği özlüyorum. İmkanım olsa geri dönerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz 2020-06-06 21:00:41

Polislik zordur gerçekten, birde zaten bir sürü problem yaşamışsın,Belkide hayırlısı böyleymiş ,sağlık olsun, Allah işini gücünü rast getirsin.

Avatar
canikli 2020-06-06 17:35:36

hayırlısı olsun be abi hakkında hayırlı olan da buymuş

Avatar
Murat 2020-06-06 11:51:43

Ne güzel bahane ile erken emekli olmuşsun. Basja birimde görev yapsaydın tabibkolayi bu emeklilik nasıl becerisinde ne siyelim hastaisen Allah şifa versin...

Avatar
Sinan 2020-12-31 01:03:46

Polislik yapılacak meslek değil gerçekten borçlarımı bitirip istifa edicem