banner388
banner390
banner410
banner408

Çılgın Sedat ve Hayati Akbaş’dan örnek proje

Türkiye’de Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu, burun estetiği olmak için FBM Tıp Merkezi’ni tercih ederek Samsun’da ameliyat oldu. Çılgın Sedat ile FBM Estetik Tıp Merkezi Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş, engellilere yönelik ortak bir projeye imza atacaklarının müjdesini verdi.

banner269

Çılgın Sedat ve Hayati Akbaş’dan örnek proje

Türkiye’de Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu, burun estetiği olmak için FBM Tıp Merkezi’ni tercih ederek Samsun’da ameliyat oldu. Çılgın Sedat ile FBM Estetik Tıp Merkezi Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş, engellilere yönelik ortak bir projeye imza atacaklarının müjdesini verdi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 15:31
Çılgın Sedat ve Hayati Akbaş’dan örnek proje

Samsun HaberBurnundaki bir takım sorunlar nedeniyle FBM Estetik Tıp Merkezi’ni tercih eden Çılgın Sedat, ameliyat sonrası basın mensuplarının karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasında boy gösteren Çılgın Sedat, Doç.Dr. Hayati Akbaş ile birlikte engellilere yönelik proje yapacaklarını söyledi.

Hayati Akbaş ile ailecek görüştüğünü belirten Çılgın Sedat, “Hayati beyle ben Azerbaycan’da tanışmıştım. Ailecek taşınıyoruz. Survivor öncesi ve sonrası ben hayatında yıllarca spor yapıyorum. 44 yaşımdayım. 8 yaşında bir ameliyat geçirdim. Bademciğim ve burnumdaki geniz etim alındı. Fakat yıllar sonra gençlik dönemlerimden sonra ara ara nefes darlığım vardı ve bunu hep ihmal ettim. Survivor’da ve gençlik dönemlerimde futbol oynarken nefes darlıklarım oluyordu. Survivor’dan gelir gelmez Hayati hocam ile buluştuk. Hayati hocam burnumdaki sorunu düzeltti. Ben Cuma sabahı buraya geldim ve öğleden sonra ameliyata girdim. 5 gün gibi kısa sürede çok güzel değişimler oldu. Burada evimizde gibiydik” dedi.

Hayati Akbaş ile birlikte güzel kararlar aldığının altını çizen Çılgın Sedat, “Hocamız FBM olarak kapısını birçok kişiye açtı. 11 yaşındaki oğlum beyin felci, yürüyemiyor, oturamıyor ve konuşamıyor. Çok yol kat ettik ve o kat ettiğimiz yolda oğlumuzu biz hiçbir zaman gizlemedik. Onu kapı arkasına hiçbir zaman atmadık. Parklarda, avm’lerde oynadık. Biz birçok engelli ailelere örnek olmaya çalıştık. Hayati Akbaş hocamızla birlikte engellilere yönelik sosyal sorumluluk projeleri yapacağız. Ayda 1-2 tane engelli kardeşlerimize burada gerekli gördüğümüz yerlerine operasyonlar yapacağız. Çok ihtiyacı olan veya öncelikleri olan engelli kardeşlerimize estetik yönünden bir şeyler yapacağız. Buradan engelli çocukları olan insanlara sesleniyorum, lütfen çocuklarınızı kapıların arkasına kapatmayın” diye konuştu.

Çılgın Sedat’a yapığı operasyon hakkında bilgi veren FBM Estetik Tıp Merkezi Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Adı gibi çılgın Sedat. 6 yıldır Azerbaycan’da FBM Tıp Merkezi’ni çalıştırdık. Çılgın Sedat’ın bahsettiği bütün konulara bende altına imzamı atıyorum. FBM Estetik Merkezi sadece Samsun’a değil, tüm dünyaya hizmet veren bir merkezdir. Sanat camiası ile çok yakınız ama Sedat kardeşimiz ile arkadaşlığımız ve dostluğumuz bambaşka. Sedat’a yaptığımız iş, burnunda solunumu engelleyen kemik eğriliği vardı ve aynı zamanda burnunun üzerinde kıkırdak vardı. Solunuma yönelik müdahaleyi yaparken, görsele yönelik müdahaleyi de birleştirmiş olduk. Bugün 5’inci gün” şeklinde konuştu.

FBM olarak engellilerin yanında olduklarının altını çizen Akbaş, “Sedat’ın Türkiye’de çok tanınan bir yönü de onun mükemmel bir baba olmasıdır. Onun engelli çocuğu ile kamuoyuna verdiği mesajları herkes biliyor. Engelli kişilere bizde FBM olarak Çılgın Sedat’ın arkasındayız. Bizim adımıza rahatlıkla Çılgın Sedat söz verebilir. Burada yapılabilecek ne varsa bunun arkasındayız”

Gökhan İÇKİLLİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.