banner388

Çiğdem Karaaslan vatandaşlara seslendi

Samsun'un Bafra ilçesinde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Adaylar teker teker konuşmalarını yaptılar.

Çiğdem Karaaslan vatandaşlara seslendi

Samsun'un Bafra ilçesinde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Adaylar teker teker konuşmalarını yaptılar.

25 Mayıs 2018 Cuma 20:16
Çiğdem Karaaslan vatandaşlara seslendi

Samsun Haber-24 Haziran genel seçimleri için vekil adayları belirlendi. AK Parti Samsun'dan 9 vekil adayı çıkardı. Vekil adayları için bugün Samsun'un Bafra ilçesi AK Parti Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında vekil adayları, kısa cümleler ile kendilerini tanıttılar. 

Tanıtım toplantısı konuşma yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Yüzyıl önce bu coğrafyayı parçalayan güçlerin torunları bugün bu coğrafyada haritaları yeniden çizmek istiyorlar. Coğrafyanın karşı karşıya kaldığı tehlikeyi görün" diye konuştu.

Partisinin seçimlerde desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Önümüzde iki tane sandık var. Biri Cumhurbaşkanımızı seçeceğimiz, biri de en güçlü şekilde Mecliste var olacağımız partimiz. Kuş misali iki kanatla uyabilmemiz için bizim Mecliste çok büyük bir varlık göstermemiz gerekir. O yüzden güçlü bir destek lazım. O yüzden vekillerimizin hepsini Meclise göndermemiz lazım” şeklinde konuştu.

AMERİKA'DA FETÖ HALA YAŞIYOR

FETÖ'nün Amerika'da yaşatıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Yüzyıl önce bu coğrafyayı parçalayan güçlerin torunları bugün yeniden bu coğrafyada haritaları yeniden çizmek istiyorlar. Coğrafyanın karşı karşıya kaldığı tehlikeyi görün. Komşu ülkeler işgal ediliyor, iç savaşa sürükleniyor, birbirine düşürülüyor, kan ve gözyaşından bir türlü kurtulamıyorlar. Böyle bir sürecin ortasında Türkiye bölgede dimdik ayakta durmak ve o mazlumlara sahip çıkmak için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Bunlar olur muydu? Bunlar olmazdı. Türkiye daha da güçlü olsaydı. Türkiye daha güçlü olmasın diye terör belasıyla 40 yıldır bizi uğraştırdılar. 40 yıl binlerce can kaybettik. Milyonlarca dolar para kaybettik. Bir Türkiye daha inşa ederdik. Buna mani oldular. Türkiye 16 yıllık süre içerisinde istikrarı yakaladı. Siyasi istikrar çok önemlidir. Ülkenin gelişmesi ve kalkınması için tabii ki zihniyet başta önemlidir. Sisteminiz önemlidir ve uygulamanız önemlidir. Ama bütün bunların hepsi istikrar ister. Zihniyet değişti 16 yıl içerisinde. Neydi değişen zihniyet? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı hakim oldu. Daha önceden ceberut bir devlet anlayışı hakimdi. Devletti merkezde, insan ve millet merkeze sokulmuyordu. Bu zihniyet değişikliğiyle birlikte hizmet gelişmeye başladı ve bir daha bu ülkede darbe yapmaya niyetlenmeyi bile düşünmemeleri gerektiğinin bu mesajı verildi. Biliniz ki bu darbelerin hepsi dışa bağımlı, hepsi dışarıdan kontrol ediliyordu. Şu anda en son darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ nerede? Dışarıda Amerika'da. Sistemimiz millet iradesinin egemen olduğu, milletin istediğinin yapılmasının gerekli kılındığı sistem haline dönüşecek bunun izniniz bir sene önce 16 Nisan’da siz sandıkta verdiniz. Dediniz ki ‘artık bu vesayet, baskı, bu kriz, kaos dönemi bitsin, Türkiye Cumhurbaşkanı sistemiyle güçlü yürütme, güçlü yasama ve bağımsız yasama dönemine girsin’. Şimdi o izinle birlikte şimdi bunun uygulamasını yapacağız. 24 Haziran bu. Alınmış kararın fiiliyata geçirilmesi. Yürütmeyle yasama arasında uyum olmazsa birincisi o araç hız yapamaz. Aracın tekerlerinin rot ayarı bozulursa araç hızlanınca başlar kafa sallamaya yoldan çıkar. Yürütme ile yasama arasında uyum olmalı ki Türkiye daha da hızlı kalkınsın, daha da güçlü olsun. İşte bunu bu seçimde yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bafra İlçe Seçim Koordinasyonu önünde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve milletvekili adayları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-05-25 21:11:27

Adil bir seçim olur inşallah size de bu yarış da başarılar diliyorum fakat bizim haneden size oy çıkmıyacak.

Avatar
Analizci 2018-05-25 23:56:59

Olur hanım edendi. Başka arzunuz var mı? 4 yıldır size ulaşamayalım. Kimsenin derdine derman olma. Samsunlu bile değilsinki neden olasın. Randevu verme görüşme. REİS’e dua edin. Size günahımıda vermeyiz bilesiniz.

Avatar
Samsunlu 2018-05-26 00:00:42

Rica ediyorum çiğdem, Yusuf ziya, Fuat demeç vermesin Allah (cc) aşkına. Onları gördükçe destekleyesimiz gelmiyor. Reis’in haberlerini yapın. Onlarda partiye zarar verdikleri için demeç vermekten vaz geçsinler. Zaten seçilecek yerdeler.

Avatar
Salih 2018-05-26 08:33:45

16 senedir yapmadiginizi şimdi mi yapacaniz?? Milleti sömürdünüz ancak bizi kullanin 1 ay sonra Ankara unuttun... Samsunu daha öyle yok size oy yok yeter...

Avatar
Emin 2018-05-26 02:58:53

hangi yüzle destek istiyonuz.sayın cumhurbaşkanı olmasa sizin hiç birinizin yüzüne bakılmaz

Avatar
Attila Mayda 2018-05-26 05:16:50

He he bulursunuz destek. Maymun gözünü açtı. Artık değişim zamanı. İnce ince geliyoruz...

Avatar
Öz Samsunlu 2018-05-26 00:05:50

Sayın vekiller!Vekalet ettiğiniz makamın asıl Sahibi biziz. Siz orada bize hizmet ermek için vardınız/olacaksınız. Ama siz efelik, efendilik, büyüklük, yapıp ulaşılamaz oldunuz

Avatar
Kenan 2018-05-26 01:48:39

Şevki Akal,Sizin haneden çıkmaz ise yandaki haneden çıkar nasip meselesi bu