banner388

Çiğdem Karaaslan: Samsun yerli üretimin merkezi olacak

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Samsun yerli üretimin merkezi olacak" dedi.

Çiğdem Karaaslan: Samsun yerli üretimin merkezi olacak

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Samsun yerli üretimin merkezi olacak" dedi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 18:10
Çiğdem Karaaslan: Samsun yerli üretimin merkezi olacak

Samsun haber - AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni'ne katıldı. Geleneksel Sünnet Şöleni'nin ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte Tekkeköy'de yerli telefon üretimi yapan Reeder Teknoloji Fabrikası'nı ziyaret eden Karaaslan burada önemli açıklamalarda bulundu.

"SAMSUN YERLİ ÜRETİMİN MERKEZİ OLACAK"

Karaaslan yaptığı açıklamada "Samsun, her alanda gelişme dinamiklerini içinde barındıran özel bir şehir, bu avantajını en iyi şekilde kullanarak çok yakın bir zamanda yerli üretimin merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Teknolojide yerli ve milli atılımı çok önemsiyoruz. Türkiye olarak savunma sanayinde attığımız yerli ve milli adımların sürdürülebilirliğini sağlamayı, bunun yanı sıra bilişim teknolojisinde de yerli üretimi başarmak istiyoruz. Dünya'da değer yaratacak yerli üretimimizle gelecekte bugünkünden daha çok güçlü olacağımız kuşkusuz" dedi.

"ÜRETİM YERLİ KAYNAKLARLA YURT İÇİNDE YAPILMALI"

Ekonomik saldırılarla Türkiye'nin büyümesini engellemeye çalıştıklarını belirten Karaaslan, "Ekonomi bahanesiyle Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini durdurmayı hedefleyen, ekonomimizde bir kriz olduğu algısını yayarak yatırımcının Türkiye'yi tercih etmesini engellemeyi amaçlayan saldırıyı milletçe daha çok çalışarak, üretimde yerli ve milli olarak başararak etkisiz hale getireceğiz. Üretimin yerli kaynaklarla, yurt içinde yapılması demek, dışa bağımlılığın azalması, ithalatın düşürülmesi demektir. Bu da sonuç itibarıyla ekonomik büyümenin sürdürülebilir olması anlamına gelir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.09.2018 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-09-08 23:39:39

100 % yerli yapında övünelim. Fakat ünlü markalardan farkı olmasın, fiyatında uygun olsun. O zaman kutlarım sizi.

Avatar
Gkhn 2018-09-09 16:43:00

Maalesef ki Samsun milletvekilleri Türkiyedeki ortalamanın cok altinda başarı sagladilar. Samsun milletvekillerini belirleyen lobinin bi Akp düşmanı olduğu düşüncesindeyim. Tek amaçlarının Köktaşı zengin etmek oldugu kanısındayım. Ama bu lobilere rağmen Akp Samsunda hala zirvedeyiz

Avatar
Hasan tanriverdi 2018-09-10 10:13:06

Malesef samsunun sahili başka bir yerde olsaydı daha farklı bir yerde olurdu

Avatar
murat 2018-09-09 08:47:50

Reeder'in patenti kime ait?

Avatar
Turgay 2018-09-09 12:55:12

Pardon hakkınızı yemeyeyim..
Çalışanlar yerli

Avatar
Ahmet 2018-09-09 13:16:30

Oncelikle uretim yapmak icin calismak isteyen insanlar olmasi lazim..samsunda her sektorde bunun kitligini yasiyor.

Avatar
Asdfghj 2018-09-09 17:11:00

ordakılet caponmu

Avatar
Vatansever 2018-09-09 21:40:21

İthal ürünlerden cok yerli ürünlere 100 de yüz zam geliyor birakin bu yerli ayaklarini