banner388
banner390
banner410
banner408

Çiğdem Karaaslan: Samsun rekor kıracak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun referandumda evet diyerek rekor kıracak dedi.

banner269

Çiğdem Karaaslan: Samsun rekor kıracak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun referandumda evet diyerek rekor kıracak dedi.

14 Nisan 2017 Cuma 12:09
Çiğdem Karaaslan: Samsun rekor kıracak

Samsun Haber - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Haberaks TV'de yayınlanan Sinan Sallabaş'ın "Samsun'un Nabzı" isimli programına konuk oldu.


Programda Sallabaş'ın sorularını yanıtlayan Karaaslan, Samsun'un rekor kıracağını belirterek şunları söyledi; "'Çünkü onu da seçen halk. Sorumluluk duyduğu kesim halk, başka hiçbir güç tarafından oraya getirilmemiş. Dolayısıyla halktan başka kimseye karşı bir sorumluluk duymayan yeni bir sistem. O yüzden halkın isteği dışında attığı her adımda, halk onu sandıkta cezalandıracak. Bu mesele siyasetin de üzerinde, partiler üstü bir mesele. Buna böyle bakmak lazım. Geleceğimiz açısından çok önemli bir adım. Samsun'un referandumda rekor kıracağını düşünüyorum. İddialı bir söylem bu ama Samsun ciddi anlamda Türkiye ortalamasının hep üzerinde oldu. Samsun milli mücadele şehri, bu açıdan konuya gerçekten farklı bir açıdan bakıyor bence. Yine bir milli mücadele veriyoruz. Şartlar, ortam ve yüzyıl değişti ama büyük bir mücadelenin içindeyiz. Bu mücadele de devam edecek. Biz bu esnada daha güçlü olmak istiyoruz. Çarkları hızlı dönen bir sistemle gitmek istiyoruz. Bu yüzden inşallah 16 Nisan akşamı oylar sayıldığında Türkiye için aydınlık geleceği oluşturacak çok güçlü bir 'Evet' sandıktan çıkacak" 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.