banner388

Çiğdem Karaaslan lösemili çocuklarla bir araya geldi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Çiğdem Karaaslan lösemili çocuklarla bir araya geldi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 18:21
Çiğdem Karaaslan lösemili çocuklarla bir araya geldi

Samsun Haber - AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, lösemili çocuklarla ile bir araya gelerek, "Bu yalnızca ailelerimizin tek başına aşabileceği bir süreç değil, süreç boyunca yanlarında olmamız lazım" açıklamalarında bulundu.

 


Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Vodafone Arena’da Beşiktaş'ı izleme hayali gerçekleşen taraftar Tunahan Tiryaki tarafından plaket aldı. Karaaslan, Ak Parti Atakum İlçe Teşkilatı tarafından karşılandı. Lösemili Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Karaaslan ayrıca Lösemi tedavisi gören çocuklar ve aileleriyle görüştü.. 
 

Çorum’dan, lösemili çocuğunun tedavisi için eşyalarını satarak iki çocuğuyla Samsun’a gelen ve 3,5 aydır lösemi derneğinin misafirhanesinde kalan Hülya Canbaz’ı uzun zamandır takip ederek destek veren Karaaslan, aile ile yüz yüze görüşerek lösemi hastası minik Haktan hakkında bilgi aldı.


GÜZEL HABERLER BENİ MUTLU EDİYOR

LÖSAM Derneği'nde konuşan Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Çocuklarımız ve ailelerimiz için elimizden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu yalnızca ailelerimizin tek başına aşabileceği bir süreç değil, süreç boyunca yanlarında olmamız lazım. Devletimize ve sivil toplum örgütlerimize büyük görevler düşüyor. Allah’a hamdolsun; uzun ve sancılı olsa da tedavisi mümkün olan bir hastalıktan bahsediyoruz. Çocuklarımız bu hastalığı atlatırken, yanlarında olalım ve hayatlarını kolaylaştıralım istiyoruz. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça, buradaki aileler ile birlikte oldukça mutlu oluyoruz. Bizler paylaştıkça azalan bu sürecin birer paydaşıyız. Değerli hocalarımıza, dernek yöneticilerimize, gönüllülerimize şahsım ve AK Parti ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Bu güzel çocuklarımızla, çok daha güzel günlerde hep beraber olmayı umuyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2017 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.